ĐOKOVIĆEVA EMOTIVNA ZAHVALNICA ZADARSKOJ PUBLICI: Ostali ste do kasno, ali se nadam da se vidimo i sutra!
Foto: Starsport©

Lep gest

ĐOKOVIĆEVA EMOTIVNA ZAHVALNICA ZADARSKOJ PUBLICI: Ostali ste do kasno, ali se nadam da se vidimo i sutra!

Srpski teniser se posle meča protiv Borne Ćorića zahvalio gledaocima

Objavljeno:

Novak Đoković se plasirao u finale Adria Tour-a u Zadru pobedom nad Bornom Ćorićem u meču drugog kola svoje grupe.

Srpski teniser je tako već posle prvog dana i dve pobede obezbedio sebi meč za trofej, a publika na tribinama Teniskog centra u Dalmaciji mogla je zaista da uživa u njegovim mečevima.

- Ja se nadam da smo zadovoljili publiku nivoom tenisa. Trudili smo se mislim da je bila izvrsna borba od početka. Prva tri gema su bila odlučena posle odlučujućeg poena. Par poena tu i tamo je prevagnulo na moju stranu i dozvolilo mi da povedem. U drugom setu je bilo izjednačeno. Čestitke Borni na izuzetnoj igri i želim mu sve najbolje. Hvala svima što ste ostali do kasno - rekao je Đoković posle meča.

On se potom zahvalio publici koja ga je tokom celog dana pozdravljala ovacijama i aplauzima i očigledno je napravljena dublja veza između njega i gledalaca u Hrvatskoj.

- Poruka publici: Veliko hvala. Izuzetno mi je zadovoljstvo što možemo da igramo pred vama. Okolnosti su bile nepredvidive u poslednja tri, četiri meseca. Mnogo patnje, mnogo neizvesnosti i mnogo mi je drago što imamo mogućnost da ovde igramo pred vama. Nadam se da vas viđamo i sutra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.