ĐOKOVIĆ TEŠKO PALIO, ALI KAD JE KRENULA MAŠINA KRSTIN NIJE IMAO ŠANSU: Prva pobeda Novaka u Zadru!
Foto: Mario Ćuzić / HTS

Adria Tour - Zadar

ĐOKOVIĆ TEŠKO PALIO, ALI KAD JE KRENULA MAŠINA KRSTIN NIJE IMAO ŠANSU: Prva pobeda Novaka u Zadru!

Sva dešavanja na srpskom derbiju u Hrvatskoj ste pratili u lajv blogu na Espresu

Objavljeno: 17:21h

Manje od sat vremena bilo je potrebno Novaku Đokoviću da pobedi Peđu Krstina 4:3, 4:1 u 1. kolu takmičenja po grupama na Adria Tour-u u Zadru.

Najbolji teniser sveta je stigao do prve pobede na turniru u Dalmaciji protiv sunarodnika koji ga je propisno namučio u prvom setu.

Bilo je potrebno neko vreme Đokoviću da upali motore što je Krstin iskoristio da prvi dođe do brejka na startu meča, ali kako je vreme odmicalo Novak je bivao sve bolji.

To je rezultiralo kada je spasio tri set lopte i izborio se za taj-brejk u prvom setu koji je ako dobio, što je izazvalo ovacije na tribinama. Nakon toga je Krstin pao mentalno i bilo je samo pitanje rezultata kojim će meč biti završen.

Prvi reket planete igraće večeras još jedan meč u svojoj grupi, a rival će mu biti domaći teniser Borna Ćorić koji je u uvodnom meču dana lako pobedio Grigora Dimitrova.

Podsećamo da se turnir igra po sistemu 8 igrača raspoređenih u dve grupe. U grupama igra svako sa svakim, a pobednici grupa će igrati u finalu u nedelju uveče.

Sva dešavanja na srpskom derbiju u Hrvatskoj ste pratili u lajv blogu na Espresu.

4:1 - POBEDA! Novim brejkom u drugom setu najbolji igrač planete je pobedio Peđu Krstina i stigao do prvog trijumfa u grupi na turniru u Zadru.

3:1 - Lagano potvrđen brejk za Novaka koji se sada nalazi na gem od pobede.

2:1 - BREJK! Uh kako je sada pao u igri Krstin, a to znalački koristi najbolji teniser sveta i stiže do dve brejk lopte i odmah je iskoristio prvu.

1:1 - Novak sada daleko bolje servira i igra poene na svoj servis.

0:1 - Lako osvaja prvi gem u drugom setu Peđa Krstin.

I SET

4:3 - NOVAK OSVAJA PRVI SET! Neverovatan taj-brejk u prvom setu je pripao najboljem teniseru sveta koji je bio na rubu da izgubi ovaj set. Odlično je počeo Novak, Krstin je uzvratio, ali dobro se zna da je Đoković jedan od najboljih igrača svih vremena u taj-brejkovima i zato stiže do vođstva u setovima dobivši taj-brejk 7:3.

3:3 - BREJK! Uh koliko uzbuđenja u ovom gemu. Krstin je imao 3 set lopte i nijednu nije iskoristio i zato je kažnjen. Novak pravi brejk i stiže do izjednačenja i taj-brejka.

2:3 - Evo gema za Đokovića, ali Krstin će u narednom servirati za osvajanje prvog seta.

1:3 - Odlično igra mladi srpski teniser na početku meča i lako je potvrdio brejk.

1:2 - BREJK! I evo ga nešto čemu se nismo nadali. Novak je pokazao već u prethodnom gemu slabost na servisu, a to je sada iskoristio Krstin.

1:1 - Odlično odserviran gem Krstina koji je stigao do izjednačenja bez problema.

1:0 - Novak Đoković je uspeo da osvoji prvi gem u meču uz dosta muke, nakon što je morao da se igra odlučujući poen posle "đusa".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.