NOVAKU ĐOKOVIĆU SE SMUČILO POREĐENJE SA ŠVAJCARCEM: Ja nisam Rodžer Federer!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ettore Ferrari

NISU ISTI

NOVAKU ĐOKOVIĆU SE SMUČILO POREĐENJE SA ŠVAJCARCEM: Ja nisam Rodžer Federer!

Kiša koja je padala u Večnom gradu je poremetila raspored pa su najbolji teniseri bili prinuđeni da u četvrtak igraju dva meča dnevno

Objavljeno:

Titulu na Mastersu u Rimu je osvojio Rafael Nadal, ali još nisu prestale priče o organizaciji turnira.

Kiša koja je padala u Večnom gradu je poremetila raspored pa su najbolji teniseri bili prinuđeni da u četvrtak igraju dva meča. Srpskog tenisera Novaka Đokovića su tokom turnira pitali šta bi uradio da je bio na mestu Rodžera Federera i da je mogao da prvi meč igra u utorak umesto u sredu.

- Ja nisam Federer, tako da ne mogu da odgovorim na to pitanje. Ne znam šta se njemu više dopada. Lično, ja volim da počnem turnir ranije, recimo u utorak. Ipak, pošto sam igrao u finalu u Madridu, došao sam malo kasnije i naravno da su me stavili da igram u sredu što se radi u takvim slučajevima - rekao je srpski teniser.

Takođe je dodao da je nemoguće predvideti raspored.

- Ako recimo nisam igrao nedelju pre toga, onda volim da startujem ranije, kako bih imao dan odmora između prvog i drugog meča. Nesreća je kad imate ceo dan kišu na turniru. Nije tako često da pada celog dana, od jutra do mraka. Ima mnogo komplikacija. Tako je raspored bio pretrpan. Možda je jedino moglo da se uradi tako da neki nosioci igraju i u utorak. Ali sve je to pod možda. Uvek je u takvim situacijama dilema da li se nešto može uraditi bolje - dodao je Đoković.

Ostaje da se vidi kako će se organizatori Rolan Garosa snaći ukoliko u Parizu bude padala kiša, ali uvek će biti onih koji neće biti zadovoljni organizacijom meča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.