LUPI ČOVEK I OSTADE ŽIV: Bivši teniser tvrdi da Novak Đoković i Rafael Nadal nisu u top formi!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: EPA/Ettore Ferrari

ŠTA REČE?

LUPI ČOVEK I OSTADE ŽIV: Bivši teniser tvrdi da Novak Đoković i Rafael Nadal nisu u top formi!

On smatra da oni nisu dominantni kao što su to bili ranijih godina

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Masters u Madridu, a Španac Rafael Nadal Masters u Rimu pobedom nad najboljim igračem sveta.

Međutim, to nije bilo dovoljno da ubedi nekadašnjeg igrača Aleksa Koreču kako su dvojica najboljih glavni favoriti na na Rolan Garosu koji počinje 26. maja. On smatra da oni nisu dominantni kao što su to bili ranijih godina i da Nadalu nije bilo potrebno osvajanje turnira u Rimu da bi bio favorit u Parizu.

- To je bio poraz za sve njegove rivale, ukoliko je postojala ikakva dilema. Nadal je povratio samopouzdanje i to je pobeda koja stiže u pravo vreme - rekao je Koreča.

Takođe je naveo da svetski broj jedan i dva nisu u top formi pred drugi Gren slem sezone za koji će žreb biti održan u četvrtak.

- Turnir u Parizu će nam pomoći da bolje razumemo mnoge stvari, obojica će imati vremena da se odmore. Novak je stigao umoran u finale Rima, i mentalno i fizički. Žreb za Pariz će biti veoma važan, jesu Novak i Rafa superiorni u odnosu na ostale, ali se ta granica smanjila u odnosu na onu od pre nekoliko godina. Recimo, Dominik Tim, Stefanos Cicipas i Sten Vavrinka su im bliže nego ikada - dodao je Koreča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.