NAJVEĆE RIVALSTVO U TENISU: Znate i sami da Novaka ne možete da pobedite, ako ne igrate vrhunski!
Foto: Reuters

Nadalova očekivanja

NAJVEĆE RIVALSTVO U TENISU: Znate i sami da Novaka ne možete da pobedite, ako ne igrate vrhunski!

Srpski teniser vodi 26 prema 25 u pobedama u međusobnim mečevima sa Špancem

Objavljeno:

Novak Đoković i Rafael Nadal ponovo igraju međusobni meč u završnici Gren slema. Dvojica velikih rivala boriće se u polufinalu Vimbldona, a to će biti njihov rekordni 52. međusobni duel.

Njihov rivalstvo se smatra jednim od najvećih u "belom sportu" ikada s obzirom na to koliko su puta odmeravali snage, a trenutno u međusobnom skoru vodi srpski teniser 26 prema 25 u pobedama.

Uoči ovog meča, Španac je istakao da će morati da igra na najvišem nivou, ako želi da uradi nešto protiv Srbina koji se tek sada vraća u prepoznatljivu formu i seriju pobeda.

Rafael Nadal je nahvalio Novaka Đokovića pred polufinalni meč na Vimbldonu
Rafael Nadal je nahvalio Novaka Đokovića pred polufinalni meč na Vimbldonu foto: AP

- Uvek je veliki izazov suočiti se sa Novakom. On je jedan od najkompleksnijih igrača u istoriji našeg sporta. Biće to veliki test, znate i sami da protiv njega ne možete pobediti ako ne igrate veoma dobro - rekao je Nadal i dodao:

- Moj cilj je da pokušam da odigram što bolje, znam da u vimbldonskom polufinalu svakako ne bih imao lakog protivnika ispred sebe. Morate to prihvatiti ako želite da osvajate velike pehare. Naravno da ćete imati okršaje sa najboljim igračima, morate biti spremni za to. Gledao sam njegove mečeve, igra sjajno.

Njihov meč je na programu u petak na Centralnom terenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.