ENDI MARI NAVIJA ZA SRBINA: Novak Đoković osvaja Vimbldon!
Foto: Reuters

Neočekivana izjava

ENDI MARI NAVIJA ZA SRBINA: Novak Đoković osvaja Vimbldon!

Bez obzira na to što su veliki rivali, oni su i veliki prijatelji, jer se znaju od malih nogu

Objavljeno:

Britanski teniser Endi Mari, koji nije igrao na Vimbldonu, jer je i dalje u fazi oporavka i rehabilitacije posle operacije kuka, prati dešavanja na najprestižnijem teniskom turniru na svetu.

Bivši šampion je u društvu dve legende britanskog tenisa, Tima Henmana i Sju Bejker, poručio još tokom četvrtfinalnih mečeva da samo jedan igrač može da pokvati unapred viđeno finale između Federera i Nadala, a to je Novak Đoković.

- Nema sumnje, Novak se vraća na velika vrata - poručio je vršnjak srpskog tenisera sa kojim je imao brojne velike mečeve i borbe.

Endi Mari veruje u svog vršnjaka, kolegu, ali i rivala
Endi Mari veruje u svog vršnjaka, kolegu, ali i rivala foto: EPA/Martin Dokoupil

Iako su na terenu veliki rivali, reklo bi se da Britanac sada podržava Beograđanina, a to je jasno i kada je istakao koliko je ponosan na to kako je Đoković reagovao na provokacije publike kada je igrao baš protiv njegovog sunarodnika Kajla Edmunda.

- Novak je pokazao izuzetnu mentalnu snagu i na pravi način odgovorio na provokacije, a to je pokazao svojom igrom na terenu - rekao je Mari.

U međuvremenu, Federer je ispao u četvrtfinalu od Kevina Andersona, dok će Novak i Nadal u međusobnom duelu odlučiti ko ide u finale.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.