AUUU, NOVAČE ŠTA TI JE OVO TREBALO?! Đoković zamahnuo lopticom na sudiju u stolici! Srbin kipteo od besa zbog ponašanja Ramosa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@lindiwesuttle

Pogled koji ubija

AUUU, NOVAČE ŠTA TI JE OVO TREBALO?! Đoković zamahnuo lopticom na sudiju u stolici! Srbin kipteo od besa zbog ponašanja Ramosa! (VIDEO)

Srpski teniser je bio izbačen iz takta ponašanjem sudije, a zbog ovoga bi mogao da snosi posledice

Objavljeno:

Novak Đoković se jedva suzdržao i na svu sreću uspeo je da se smiri, inače ko zna šta bi se dogodilo i kakve bi posledice snosio srpski teniser da je uradio ono što je jasno viđeno u TV prenosu da je razmišljao.

Srpski teniser je pobesneo na sudiju u stolici Ramosa sa kojim je tokom čitavog meča protiv Keija Nišikorija vodio borbu zbog određenih odluka koje su smetale srpskom teniseru.

Prebacio je u četvrtom setu Srbin arbitru u stolici da ima dvostruke aršine, jer nije upozorio Japanca kada je bacio reket kao što je to učinio kada se njemu dogodila slična stvar u drugom setu.

Besan je bio srpski teniser, a onda je Karlos Ramos jednim svojim osvetoljubivim gestom probudio srdžbu i bes kod Đokovića.

Igrao se sedmi gem četvrtog seta na Đokovićev servis i pri rezultatu 30:30 u gemu, taman kada se srpski teniser spremio da servira Ramos je progovorio i izdao mu upozorenje za prekoračenje vremena.

Ostao je miran i pribran u tom momentu srpski teniser, iako je u njemu verovatno sve počelo da kulja, a onda kada je uspeo da završi gem u svoju korist krenuo je ka stolici i onda napravio zamah kao da će lopticom da gađa sudiju u stolici, uz pogled "koji ubija".

Ne znamo da li bi zbog ovoga srpski teniser mogao čak da bude i kažnjen, bez obzira što na kraju nije ništa uradio, jer su kamere zabeležile sve.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.