ĐOKOVIĆ: "Čim to doživim, priznajem, možda PUKNEM, VRIŠTIM na terenu, ali ONDA..."
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube/60 Minutes

otvoreno

ĐOKOVIĆ: "Čim to doživim, priznajem, možda PUKNEM, VRIŠTIM na terenu, ali ONDA..."

Za mene je to zaista relativno kratko - kaže Novak Đoković

Objavljeno: 07:58h

Najavljeni intervju koji je Novak Đoković dao za Džona Verthajma, poznatog teniskog stručnjaka i novinara CBS-a u emisiji "60 minuta", konačno je emitovan na radost navijača prvog tenisera sveta.

Đoković je govorio na razne teme, a jedna od njih su njegove emocije tokom mečeva. Iako je van terena uvek smiren, Novak na terenu ume i te kako da se prepusti žaru borbe, lomi rekete, svađa se publikom ili čak članovima svog tima, a desilo mu se i da izbaci svakog od članova svoje porodice.

- Nisam ponosan na to. I stidim se sebe kada to radim, bez sumnje. Ali u isto vreme, znate, prihvatam sebe kao ljudsko biće sa manom - rekao je Novak a onda objasnio kako tako brzo uspe da prevaziđe ovakve situacije i vrati vrhunski nivo igre.

- Razlika, pretpostavljam, između momaka koji umeju da budu najveći šampioni i onih koji se bore da dođu do najvišeg nivoa je u sposobnosti da ne ostanu predugo u tim emocijama. Za mene je to zaista relativno kratko. Tako da čim to doživim, priznajem... Možda, znate, puknem. Vrištim na terenu, šta god da se desi. Ali onda sam u stanju da se vratim i resetujem.

Bonus video:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.