NOVAK KOMPLETIRAO GREND SLEM: Đoković sa tribina oterao majku DIJANU, oca SRĐANA, brata ĐORĐA i sad MARKA!
Porodica Đoković, Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia, Espreso

niko kao nole

NOVAK KOMPLETIRAO GREND SLEM: Đoković sa tribina oterao majku DIJANU, oca SRĐANA, brata ĐORĐA i sad MARKA!

Novak Đoković doduše nikad nije sa protivnicima pravio bilo kakve slične ispade tokom mečeva, ali sa porodicom i trenerom jeste

Objavljeno: 11:45h
Nedeljko Đukić

Kada je esktratalentovani teniser Holger Rune juna prošle godine iz svog boksa tokom meča izbacio majku, podsetio je na Novaka Đokovića u ranoj fazi karijere.

Srbin mu je mogao da bude odličan primer da nauči da kontroliše svoje emocije i ne pravi takve uispade kako bi ispunio potencijal i postao veliki šampion.

Ali, Nole je danas u finalu turnira iz kategorije 250, ATP Adelejda, izbacivanjem iz svoje lože agenata Eduarda i Elene, ali i brata Marka Đokovića, pokazao da ni u 35. nije skroz odustao od ove "taktike".

Novak i Marko Đoković za Božić
Novak i Marko Đoković za Božićfoto: Printscreen/Instagram/djokernole

Novak Đoković doduše nikad nije sa protivnicima pravio bilo kakve slične ispade tokom mečeva, ali sa porodicom i trenerom jeste.

Najpoznatiji je slučaj sa Vimbldona 2009. kada je izbacio iz svoje lože oca Srđana i brata Đorđa Đokovića, ali i Marjana Vajdu. Ostali su samo majka Dijana i stric Goran.

- Nisam bio ljut ni na koga u loži, već na sebe samog! Znate, kada osetite da vam ništa ne polazi za rukom, pokušavate da nađete podršku na tribinama. Podrška je bila velika i od moje porodice i od trenera, ali oni ne mogu ništa da urade osim da me podrže - pravdao se Novak novinarima posle tog meča.

Novembra iste godine, Srđan i Dijana su bili Novakove "žrtve", ali srećom, u kasnijem delu karijere prvi teniser sveta nije često praktikovao ovu metodu. Do danas...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.