"HTEO JE DA DIRIGUJE PUBLICI, UŽIVAO JE, ALI SAD..." Čuveni Britanac iznenađen Novakovim ponašanjem! (VIDEO)
Novak Đoković diriguje italijanskoj publici, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

preterao?

"HTEO JE DA DIRIGUJE PUBLICI, UŽIVAO JE, ALI SAD..." Čuveni Britanac iznenađen Novakovim ponašanjem! (VIDEO)

Đoković kao da je uspostavio novu taktiku kada su u pitanju zvižduci publike upućeni njemu. Protiv Sinera nije uspelo

Objavljeno:

Novak Đoković je uvek umeo da započne burnu interakciju sa delom publike, pa i celom, a neretko je isticao da ga dodatno motiviše kada je protiv njega.

U razgovoru sa suprugom Jelenom za koji nisu znali da se snima, na Vimbldonu ove godine, Nole je ipak pokazao da mu je stalo kako publika reaguje.

Međutim, posle osvajanja 24. grend slem titule u Njujorku, kao da je uspostavio novu taktiku kada su u pitanju zvižduci publike upućeni njemu. Novak ih sad dodatno podstiče da negoduju, a na mastersu u Parizu mu je to pomagalo da se razigra pa ga je čak jedan novinar pitao da li to namerno radi.

Protiv Janika Sinera u drugom kolu "Zelene grupe" ATP Finala u Torinu to nije dalo željeni rezultat. Italijanska publika je navijala sjajno, ali i prešla granicu u više navrata.

Nakon Novakove duple servis greške kojom je poklonio Sineru brejk loptu na 5:5 u prvom setu, publika je aplaudirala, a Đoković im je rukama sarkastično pokazao da to čine još više. Onda su gledaoci krenuli sa zaglušujućim zvižducima za Srbina koji je pretrpeo brejk i nije osvojio ni poen do kraja deonice.

Na pauzi je Đoković nastavio sa sarkazmom i "dirigovao" zvižducima.

Ovakvo ponašanje je iznenadilo Tima Henmana koji je komentarisao susret za Skaj sports.

- Ponekad, kada Đoković počne da se bori sa publikom, to je sa mnogo više animoziteta nego što je pokazao ovde. Ovde, izgledao je kao da uživa u tome. Možda je to odraz toga što je godinu završio kao svetski broj 1, šta god. On je bio dirigent. Pokušavao da orkestrira publiku. Činilo se da je dobro raspoložen, ali biće razočaran gubitkom ovog meča - analizirao je bivši četvrti teniser sveta i šestostruki grend slem polufinalista.

Bonus video:

00:06

Novak Đoković sa navijačima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.