ĐOKOVIĆ IGRAO GOLF, GLEDAO "VEČITE", PRATIO RAGBI: Novak izustio nešto što će "rasplakati" njegove rivale
Novak Đoković, Foto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

operacija pariz počinje

ĐOKOVIĆ IGRAO GOLF, GLEDAO "VEČITE", PRATIO RAGBI: Novak izustio nešto što će "rasplakati" njegove rivale

Vreme je za nove pobede...

Objavljeno: 13:47h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije igrao takmičarski tenis od US Opena i Dejvis Kupa u septembru, a u toku naredne nedelje će se boriti za 7. titulu u Parizu.

Odlučio je da propusti azijsku turneju i pripremi se za finiš sezone gde ga čeka Masters u Parizu, kao i ATP i Dejvis Kup završni turniri.

Novak je posle odmora i priprema u Srbiji i Crnoj Gori stigao u prestonicu Francuske.

- Igram najmanje turnira u svojoj karijeri, mislim da sam osvojio pet od deset, a što je najvažnije, tri od četiri slema, tako da se trudim da kada igram turnir, igram maksimalno. Sada sam u dobroj poziciji za broj jedan na kraju godine, zašto da ne? U Bersiju tradicionalno imam uspeha - rekao je Novak novinarima u Parizu. Nije odigrao takmičarski meč skoro dva meseca.

Novak Đoković na meču Crvene zvezde
Novak Đoković na meču Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Odradio sam dobro pripreme, ali pet nedelja bez mečeva je mnogo, prvi mečevi će biti jako bitni, nadam se da će biti više mečeva od jednog. Prijavio sam i dubl sa Kecmanovićem, zbog Dejvis kupa da isprobamo tu kombinaciju. Motivisani smo i uzbuđeni da to prođe kako treba. Drugačiji su uslovi, dosta je brz teren. Na glavnom terenu je možda malo sporije.

Đoković je uživao sa porodicom, pokazao je koliko je vešt na terenu za golf, a pratio je fudbalske i košarkaške mečeve srpskih klubova, kao i ragbi.

- Bilo je divno što sam mogao da budem sa porodicom, posebno sa suprugom, decom. Trudio sam se da slobodno vreme iskoristim za igranje golfa, da se bavim i drugim sportovima. Veliki sam ljubitelj košarke. Tako da sam pratio sve beogradske klubove. Ali pobrinuo sam se da provedem i dosta kvalitetnog vremena sa svojom porodicom. U poslednje tri nedelje dosta sam vežbao, uradio sam dosta fizičkih priprema da bih bio spreman za kraj sezone. Tenis, nedostaje mi tenis, znaš. I meni nedostaju takmičenja. Posebno ovde u Parizu. Osećam podršku. I mislim da mogu da ostvarim dobar rezultat ovde. Đoković u drugom kolu u Bersiju igra sa boljim iz duela Ečeverija i Kecmanovića.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.