LAŽNI PATRIOTIZAM I MARKETINŠKI TRIK: Otkriveno otkud Rita Ora u Đokovićevom društvu! (VIDEO)
Rita Ora i Novak Đoković, Foto: AdrienTsonga72/Twitter

SVI BRUJE O OVOM SUSRETU

LAŽNI PATRIOTIZAM I MARKETINŠKI TRIK: Otkriveno otkud Rita Ora u Đokovićevom društvu! (VIDEO)

Pevačica na udaru u Albaniji

Objavljeno: 09:22h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je sedeo pored albanske pevačice Rite Ore tokom finala Svetskog prvenstva u ragbiju koje se igralo između Južne Afrike i Novog Zelanda.

Naravno, zbog političkih poruka koje je u prošlosti iznosila popularna pevačica, njihov susret je postao mnogo zanimljiviji medijima.

Rita se nekoliko puta zamerila Srbiji, a ovog puta je u opuštenom raspoloženju proćaskala sa najpoznatijim Srbinom.

Albanski i kosovski mediji se nisu oglašavali oko ove vesti, a među malobrojnim medijima koji su to uradili bio je albanski "Sport Express" koji je izneo kritike na račun tamošnje zvezde.

- Rita Ora je nedavno primila veliku kritiku, jer se pojavila na sceni sa zastavom Srbije na ramenu. Pevačica se sama izvinila činjenicom da nije znala kojoj zemlji pripada zastava koju joj je bacio fan na scenu. U međuvremenu, pre nekog vremena, na koncertu albanske pevačice, prikazane su slike nekih poznatih ličnosti, a Rita Ora je oponašala svoje mišljenje o njima. Kada se pojavio Novak Đoković, njena reakcija je bila jasna – nije joj se svidelo ono što je videla i zatražila je promenu slike.

Međutim, danas su je kamere snimile kako sedi pored srpskog tenisera. Dvoje su gledali finale u ragbiju jedan pored drugog, a lice Rite Ore je bilo nasmejano. Trenutak koji se nije svideo albanskoj javnosti, pogotovo znajući patriotizam kojim se Ora uvek trudila da se predstavi. Možda je dvoglavi orao na koncertu samo simbol za prodaju - piše u tekstu "Sport Express-a".

Snimak njih dvoje sa stadiona iznenadio je mnoge, a Rita Ora je ovaj meč pratila zbog supruga koji je Novozelanđanin.

Taika Vaititi je Novozelanđanin povezan sa nacionalnim timom svoje domovine, preko platforme NZR+.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.