URNEBESAN VIDEO - OVAKO SRBI GLEDAJU ĐOKOVIĆA: Rakija, lekar, psovke, otac na ivici SRČKE, a mama PLAČE za sve!
Novak Đoković, Foto: EPA/Will Oliver

DA LI JE OVAKO I KOD VAS?

URNEBESAN VIDEO - OVAKO SRBI GLEDAJU ĐOKOVIĆA: Rakija, lekar, psovke, otac na ivici SRČKE, a mama PLAČE za sve!

"Tu je i lekar koji kontroliše krvni pritisak lekara"

Objavljeno: 09:15h

Novak Đoković ne staje. Posle istorijskog Ju-Es opena, stigao je u Srbiju na doček sa košarkašima, bio i na žurci koja je usledila, a sad je već u Valensiji sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije.

Trijumf prvog tenisera sveta je i dalje jedna od glavnih sportskih tema, a jedan domaći influenser je na duhovit način opisao kako srpske porodice gledaju mečeve Novaka Đokovića.

- Dakle, Novak Đoković je osvojio 24. grend slem pa hoću da vam prikažem kroz šta srpske porodice prolaze dok gledaju ovog čoveka kako igra. Obično se meč gleda u dnevnoj sobi, svaki član porodice u nekom trenutku izađe iz sobe. Majka obično izađe bar deset puta, ali viri iza ugla da vidi šta se dešava, pretvarajući se da je ne zanima. Otac je na ivici srčanog udara, popio je par rakija. Pokušali smo da ga smirimo, tu je lekar koji mu kontorliše krvni pritisak. Tu je i lekar koji kontroliše krvni pritisak lekara - priča Veljko pa nastavlja.

- Kad god nešto krene naopako tokom meča, rakija odradi svoje, bes poraste i psujemo sudiju, besni smo na publiku. Malo smo ljuti na Novaka, ali ne toliko. A ako ne daj Bože izgubi, bes u sobi pređe u tišinu i ta tišina može da traje satima ili danima, u zavisnosti od bitnosti turnira. Često žalimo taj poraz nekoliko dana, kao kad umre malo dalji rođak. Ako pobedi, kao što obično čini, svi slavimo. Reke suza nam teku, sreća je u vazduhu, svi ljube jedni druge u čelo. Čak i muškarci plaču ako im je ostalo malo tečnosti u telu pošto sve što su pili taj dan je rakija i možda malko vode. Ali iznojili su dva litra tečnosti tokom meča, pa je malo teže navesti ih da plaču. Ali zato mama plače za sve, obično plače kao da je to njen sin. Divan prizor. Samo želim da ti se zahvalim Novače što si doneo ovo srpskom narodu i svetu.

Da li je ovako i u vašoj kući?

Bonus video:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.