STEFAN I TARA SU KONAČNO UZ NOVAKA, ALI ZAŠTO NEMA JELENE? Ovo je razlog (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

otkriveno

STEFAN I TARA SU KONAČNO UZ NOVAKA, ALI ZAŠTO NEMA JELENE? Ovo je razlog (FOTO)

Supruga srpskog tenisera nije u Parizu, ali ni u Beogradu

Objavljeno:

Novak Đoković je jedva dočekao da sa tribina "Filip Šatrijea" dobije podršku svojih najmilijih. Svet su obišle slike i snimci na kojima grli decu, Stefana i Taru, ali sa njima u Parizu nije bila mama Jelena Đoković.

Razlog za to je gala veče Fondacije Novak Đoković, kojoj je supruga srpskog tenisera prisustvovala u Rimu, sugeriše "Telegraf".

Organizovano je donatorsko veče u Rimu, gde je završen PL Open, međunarodni turnir na koji se igrao od 28. maja do 3. jun, gde je Novakova fondacija bila partner turnira, kao i Udruženje Petar Pan, kome će biti doniran prihod od humanitarne večere.

Jelena Đoković
foto: Printscreen/Instagram/@novakfoundation

Kako prenose italijanski mediji, Jelena je doputovala direktno iz Beograda kako bi prisustvovala ovoj gala večeri, a sa njom je bila i direktorka Fondacije Đoković, Maja Jovanović. Tu su bili i novinar Stefano Melokaro, komičar Marko Kapreti i voditeljka Elena Ramonino.

Novak je za humanitarnu aukciju donirao reket i opremu u kojoj je osvojio 22. grend slem turnir na Australijan openu. Sva sredstva od aukcije biće namenjeni promovisanju pristupa u ranom detinjstvu upravo preko Fondacije Novak Đoković.

Novak se i sam obratio putem video snimka, gde je bio uz svog kondicionog trenera Marka Panikija, koji je Italijan. Paniki je podelio i fotografije i snimak sa ovog događaja, a zahvalio se i svima koji su pomogli u organizaciji turnira.

Bonus video:

00:48

Novak Đoković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.