IGRAO PROTIV FEDERERA, ĐOKOVIĆA, NADALA - EVO KO MU JE NAJBOLJI: "Svaki poen sa njim je PAKAO, prosto vas pojede!"
Federer, Đoković i Nadal, Foto: AP/EPA/Ali Haider/EPA/David Guzman

pamti

IGRAO PROTIV FEDERERA, ĐOKOVIĆA, NADALA - EVO KO MU JE NAJBOLJI: "Svaki poen sa njim je PAKAO, prosto vas pojede!"

Rekao sam im, 'Gledajte, on u banci ima 500 miliona, više od 20 slemova, ali je sve vreme na vrhuncu igre' - priča Francuz

Objavljeno:

Francuzi su imali ukupno 28 tenisera i teniserki u celom glavnom žrebu Rolan Garosa, ali su svi ispali pre trećeg kola. Tako im se ponovila sramota iz 2021.

Okrenuli su se zato u uglednom "L'Ekip"-u intervjuisanju bivših igrača, a jedan od njih je dobio večito pitanje: Ko je najbolji teniser svih vremena?

Žan-Rene Lisnar je bio je član ATP Tura od 1997. do 2013. a najbolji plasman u singlu mu je bilo 84. mesto na listi. Danas je možda poznatiji kao bivši trener Karoline Voznijacki i Danila Medvedeva.

- Igrao sam protiv Federera, Đokovića, Agasija. Najbolji je Nadal. Svaki poen sa njim je pakao. Ima monstruozan kvalitet udarca. Protiv bilo koga kada ste na 40:0 možete da kažete da imate dobije gem. Ne i protiv Nadala. On nikad ne odustaje i to osetite. Kad preuzme kontrolu forhendom, samo je pitanje vremena kad ćete izgubiti poen. Prosto vas pojede - kaže Lisnar.

Rafael Nadal
foto: EPA/DIEGO FEDELE

One je dodao da je na Rolan Garos dovodio juniore samo da gledaju kako Nadal trenira i ponaša se.

- Kada sam dovodio juniore na Rolan Garos, pokazivao sam im Nadalov trening. To je dva na jedana. I udara svaki put maksimalnim intenzitetom. Rekao sam im, 'Gledajte, on u banci ima 500 miliona, više od 20 slemova, ali je sve vreme na vrhuncu igre' - zaključio je Lisnar.

Bonus video:

00:48

Novak Đoković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.