FRANCUSKINJA PODRŽALA ĐOKOVIĆA: Kosovo je srce Srbije i za mene!
Kristina Mladenović, Foto: Profimedia

kratko i jasno

FRANCUSKINJA PODRŽALA ĐOKOVIĆA: Kosovo je srce Srbije i za mene!

Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? - pita se Kristina

Objavljeno:

Novak Đoković je podigao mnogo prašine ispisivanjem poruku "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju!" i o tome se i dalje povremeno priča iako je to učinio na kraju meča prvog kola Rolan Garosa.

Poruka je od strane pojedinih medija i tensikih krugova okarakterisana kao politička i da joj nije mesto u sportu, ali šta je onda sa svime što se dešava oko mečeva ukrajinskih, ruskih i beloruskih sportista, suspenzijom Rusa i Belorusa sa Vimbldona? Zar to nije mešanje politike u sport?

Novak Đoković
foto: EPA/TERESA SUAREZ

Baš tako je poentirala frnacuska teniserka srpskog porekla Kristina Mladenović u izjavi za "Telegraf". Na pitanje kakav je odjek Noletov potez imao u Francuskoj, Kiki je odgovorila:

- Novak je veliki, pravi je primer za sve ostale. Videla sam to. Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? Na drugoj strani, ovo, to je politički? Da, delim stav sa Novakom, Kosovo je srce Srbije i za mene. Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete.

Kristina Mladenović se našla među 28 francuskih tenisera i teniserki koji su učešće u singlu Frenč openu završili već pre trećeg kola, ali ona u svojoj kolekciji već ima šest grend slem titula u dublu, od čega su četiri osvojene u drugoj domovini, a dve na Australijan openu.

Kristina (30) ima i tri mejdžora u miksu, ali i osvojen Fed kup i Hofman kup.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.