"POTPISAO SE TARI NA DRES, A STEFAN VOLI MESIJA..." Đoković otkrio za kojim fudbalerom je "luda" njegova ćerka
Novak Đoković na Parku prinčeva, Foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

"ispitivala me je gde je"

"POTPISAO SE TARI NA DRES, A STEFAN VOLI MESIJA..." Đoković otkrio za kojim fudbalerom je "luda" njegova ćerka

Zamrzla se kada smo otišli. Nije reč progovorila, postidela se, krila se iza mene. Gledam kako reaguju na poznate ličnosti, uzore, istakao je Novak

Objavljeno:

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, a u subotu je uživo gledao utakmicu Pari Sen Žermena i Klermona (2:3).

Najbolji srpski teniser izgrlio se sa Kilijanom Mbapeom i Ašrafom Hakimijem, a loži je bio i nekadašnji predsednik Francuske i jedan poznati NBA as.

Novak Đoković se pozdravlja sa Kilijanom Mbapeom i Ašrafom Hakimijem, a tu su i Stefan i Tara
Novak Đoković se pozdravlja sa Kilijanom Mbapeom i Ašrafom Hakimijem, a tu su i Stefan i Tarafoto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

- Kratko, ali slatko. Znam kako je to kad se spremaš za meč. Oni jesu osvojili titulu, ali opet, utakmica je utakmica. Ti se spremaš, očekivanja su velika, posebno od njih, najboljih igrača na svetu. Uvek je pritisak ogroman. Svestan sam kakve su to pripreme. Nisam hteo da ih remetim. Imali smo mogućnost da budemo dole, da gledamo kako to izgleda, kako treniraju, zagrevaju se. Prošli su, pozdravili smo se. Prvi put sam se pozdravio sa Mbapeom i Mesijem. Veliki su šampioni. Posebno Mesi koji je obeležio istoriju fudbala - kaže Novak.

Novak Đoković sa decom na Parku prinčeva
Novak Đoković sa decom na Parku prinčevafoto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Naravno, videli su još jednu veliku zvezdu, Brazilca Nejmara.

- Videli smo i Nejmara na poluvremenu. Potpisao se Tari na dres. Ona voli Nejmara, a Stefan Mesija. Imali su priliku da dožive. Tara Nejmara zna jer njena drugarica iz Beograda je polu Brazilka polu Srpkinja. Ima neka pesma koja je dosta popularna koja je komponovana za Nejmara. Ta mala devojčica pleše uz tu pesmu. To je privuklo Taru. Ona mi je to rekla. Popela mi se u krilo, do kraja poluvremena me je ispitivala gde je Nejmar. Milijardu pitanja. Zamrzla se kada smo otišli. Nije reč progovorila, postidela se, krila se iza mene. Gledam kako reaguju na poznate ličnosti, uzore - rekao je Novak.

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.