"NEĆU DA VAM KAŽEM, PRENEĆETE NOVAKU!" Hačanov iskreno o meču sa Đokovićem (VIDEO)
Karen Hačanov i Novak Đoković, Foto: Starsport©

"nema opuštanja"

"NEĆU DA VAM KAŽEM, PRENEĆETE NOVAKU!" Hačanov iskreno o meču sa Đokovićem (VIDEO)

On je jedan od najtežih protivnika, ne možete da ga otpišete. Poštujem ga, ali sam fokusiran, videću da li ću moći da pobedim, rekao je Karen

Objavljeno:

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, a naredni protivnik biće Karen Hačanov.

- Neću da vam kažem svoje planove za taj šah, prenećete mu sve. Morate da igrate dobar šah sa njim da biste ga pobedili. Pripremiću se sutra, imam dan da napravim analizu, da vidim šta mogu da uradim bolje. Gledaću njegove mečeve, napraviću plan. On je jedan od najtežih protivnika, ne možete da ga otpišete. Poštujem ga, ali sam fokusiran, videću da li ću moći da pobedim - rekao je Hačanov.

Odigrao je fantastičan meč protiv Lorenca Sonega i plasirao se dalje.

- Kliknulo je u mom mozgu, to je pomoglo definitivno. Kada sam prošao u polufinale US opena mnogo stvari se promenilo na mom mentalnom planu, video sam da mogu da napravim korak napred, da prođem dalje. Uvek sam verovao u sebe, ali sam znao da moram to da pokažem i na terenu, pomoglo mi je da napravim te potrebne korake da igram dobro u dužem vremenskom periodu. Vera i samopouzdanje su ostali tu, bez obzira na rezultat - istakao je Hačanov.

Zaključak je za njega jasan.

- Moraš da ideš polako iz meča u meč, da se ne zadovoljavaš rezultatima, znam da sam dobio nekoliko mečeva, da idem u dobrom smeru i znam da nema opuštanja dok se turnir ne završi. Probaš da radiš najbolje moguće - poručio je Hačanov.

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.