NOVAK KOMENTARISAO ZAGREVANJE SA STEFANOM: "Možda će i on jednog dana moći da igra ovde!"
Novak Đoković, Foto: EPA/Mohammed Badra

SJAJNA REAKCIJA PUBLIKE

NOVAK KOMENTARISAO ZAGREVANJE SA STEFANOM: "Možda će i on jednog dana moći da igra ovde!"

Đoković će u četvrtfinalu Rolan Garosa igrati protiv Karena Hačanova

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u osmini finala savladao Peruanca Huana Pabla Variljasa 3:0 u setovima.

Novak se nakon meča obratio sa terena i izazvao sjajnu reakciju publike.

- Želim da pozdravim sve koji su danas bili na tribinama. Danas je bila divna atmosfera i hvala publici zog toga. Prvi put sam igrao protiv Huana, znam ga već par godina, pojavio se na sceni i specijalista je za ovakvu vrstu podloge. Želeo je da diktira tempo, kad to radi prilično je konstantan. Zadovoljan sam što sam prikazao visok nivo tenisa, i srećan sam što idem dalje. Prokomentarisao je i zagrevanje sa sinom Stefanom.

Novak Đoković, Stefan Đoković
foto: Printscreen/Twitter/rolandgarros

- Veliko je zadovoljstvo imati decu sa sobom, da su ovde sa mnom. Još sutra su tu, moraju da idu u školu, jer treba ići u školu. Moram da kažem da moj sin stvarno voli tenis i sa njima sam jedna drugačija osoba, potpuno pozitivan, osećam mnogo ljubavi, motivacije, da igram svoj najbolji tenis. Možda će i on jednog dana moći da igra ovde - rekao je Novak posle pobede.

Đoković će u četvrtfinalu Rolan Garosa igrati protiv Rusa Karena Hačanova, koji je ranije danas savladao Italijana Lorenca Sonega.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.