SAMO ZA NOVAKA - SRBI IZ ZVEČANA ŠALJU ĐOKOVIĆU ZASTAVU TROBOJKU: "Da je podigne kad osvoji Rolan Garos!"
Novak Đoković, Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

DODATNI MOTIV

SAMO ZA NOVAKA - SRBI IZ ZVEČANA ŠALJU ĐOKOVIĆU ZASTAVU TROBOJKU: "Da je podigne kad osvoji Rolan Garos!"

Noletov potez je dočekan sa oduševljenjem u južnoj srpskoj pokrajini gde poslednjih dana ima dosta tenzija

Objavljeno: 13:21h

Novak Đoković na Rolan Garosu juri rekordnu 23. grend slem titulu, prvi je favorit u odsustvu Rafaela Nadala (uz Karlosa Alkarasa), ali je zasad najviše pažnje skrenuo gestom nakon meča nego samom igrom u prvom kolu.

Srpski teniser je na kameri snimatelja napisao poruku na ćirilici "Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju!", nakon čega se našao na udaru pojedinih medija i javnih ličnosti.

Novak Đoković
foto: EPA/Yoan Valat

Ipak, Noletov potez je dočekan sa oduševljenjem u južnoj srpskoj pokrajini gde poslednjih dana ima dosta tenzija. Bivši gradonačelnik Zvečana, Dragiša Milović, najavio je da će Srbi iz ovog mesta poslati trobojku Đokoviću.

- Imamo moralnu obavezu da zahvalimo jednom od najvećih Srba, počasnom građaninu Zvečana Novaku Đokoviću i da mu kažemo hvala što na veličanstven način predstavlja Srbiju i poslaćemo zastavu naše lepe Srbije Novaku da je u Parizu podigne kada osvoji Rolan Garos - naveo je Milović.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.