ODJEKUJE PORUKA ZA SVE HEJTERE: Danas svi citiraju Kobija Brajanta zbog Đokovića!
Brajant i Đoković, Foto: EPA/Justin Lane, Profimedia

pravo u metu!

ODJEKUJE PORUKA ZA SVE HEJTERE: Danas svi citiraju Kobija Brajanta zbog Đokovića!

Kobi i Novak su bili veliki prijatelji

Objavljeno: 11:39h

Mnogi se pitaju kako to da Novak Đoković iz godine u godinu, iz sezone u sezonu uspeva da navuče gnev javnosti, navijača i medija, a odgovor je i više nego jednostavan - zato što je jedan od najboljih u istoriji tenisa, ako ne i šire.

Srpski as je oduvek "satanizovan" zbog jednostavne činjenice da oseća odgovornost kao javna ličnost i što se ne boji da kaže svoje mišljenje ma koliko se to ne dopadalo svetu.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/YOAN VALAT

Ovog puta je napadnut zbog toga što je podržao svoj narod, svoju zemlju i pozvao na mir! Kada bi svi političari i ostali moćnici bar ovako reagovali, gde bi nam kraj bio...

Nije mogao Novak protiv sebe, pružio je podršku narodu na Kosovu uz "spornu" poruku da je "srce Srbije", a posledica je verovatno bio svestan i pre nego što se odlučio na ovaj korak.

I nije ga bilo briga šta će reći svet, rekoše Britanci, istina je da nije, ali iz jednog jedinog moralnog i ljudskog razloga, a to je da stane u svoj narod i na velikoj sceni ukaže da se na Kosovu dešava nepravda i da on neće ćutati.

Mogao je Novak da se odluči na ćutanje, ali verovatno bi i onda pronašli razlog za kritiku i gnev.

Na društvenim mrežama se danas uveliko šeruju reči Kobija Brajanta koji je u tri rečenice sumirao ono što se dešava najvećima.

Đoković i Brajant
Đoković i Brajantfoto: Instagram

Kada bismo mogli da opišemo celokupan put Novaka Đokovića to bi verovatno bilo ovo:

- Kao što je Kobi govorio, to je sjajan citat: "Hajteri su dobar problem. Niko ne mrzi dobre. Mrze velike." Ja ne mrzim nikoga, ne gajim tu vrstu emocija i ne vaspitavam svoju decu na taj način. Mržnja je užasna emocija - rekao je jednom prilikom Novak citiravši Kobija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.