KOLEGINA DEVOJKA GA GUTALA OČIMA, GRAĐEN JE K'O GRČKI BOG: Ali za Novakovog rivala postoji samo VATRENA Mađarica!
Anet Besermenji, Foto: Instagram/@boszormenyi.anett

lepotice i zver

KOLEGINA DEVOJKA GA GUTALA OČIMA, GRAĐEN JE K'O GRČKI BOG: Ali za Novakovog rivala postoji samo VATRENA Mađarica!

Kažu da imaju najlepše žene u Mađarskoj. Ne znam da li je to istina, ali ona je baš lepa - rekao je Boris Beker za izabranicu Martona Fučoviča

Objavljeno: 12:46h

Novak Đoković u drugom kolu Rolan Garosa igra protiv Martona Fučoviča, koga samo dobro upoznali prethodnih godina, ikao nikad nije bio deo teniskog "krema".

Visokom i snažnom Fučoviču koji je u domovini poznat kao "Ajron men", najbolji plasman je 31. mesto na ATP listi, a trenutno je 73. i najbolji je Mađar na Turu.

Devojka Tejlora Frica, Morgan Ridl, snimljena je posle njihovog meča kako gleda u mišiće Fučoviča dok se presvlačio, a njena odbrana je bila jednostavna:

- A šta je trebalo da radim? Čovek je građen kao grčki bog.

A ona kao boginja...

Tenis, Morgan Ridl, Tejlor Fric
foto: Instagram/moorrgs

U seniorskoj karijeri, Fučovič je osvojio samo jednu titulu, a na grend slemu mu je najbolji rezultat četvrtfinale Vimbldona 2021. gde ga je zaustavio upravo Đoković (3:0).

Marton (31) je izgubio i preostala tri duela sa Novakom, sve na tvrdoj podlozi, ali je u svakom uzimao po set - na Ju-Es openu 2018, u Dohi 2019. i u pariskom Bersiju 2021.

Marton Fučovič
foto: EPA/Christophe Petit Tesson

Ali, Fučovič je svoj najveći "trofej" osvojio 2016. kada je započeo vezu sa prelepom zemljakinjom Anet Besermenji. Već novembra 2017. su se verili na Maldivima, a vrlo zanimljivo za popularnog sportistu - Martonu je Anet jedina devojka u životu.

Pričalo se da su se razišli krajem 2020. pa opet bili zajedno od leta 2021.

Besermenji je godinu dana starija od Fučoviča, a iako ne odaje mnogo informacija o privatnom životu, na Instagramu je veoma aktivna.

Anet je u Mađrskoj poznata i po svojoj kulinarskoj TV emisiji, navijala je za Rodžera Federera dok je bio aktivan, sem kada je pobeđivao njenog verenika.

Fučovičeve mečeve prati redovno - ako ne uživo, onda putem televizije. Tako se javila i iz Bulonjske šume uoči Martonovog meča prvog kola sa Filipom Grenijeom (3:1).

Anet je 2021. tokom Martonovog meča sa Đokovićem u četvrtfinalu Vimbldona skrenula pažnju britanskih medija, ali primetio je i čuveni Boris Beker, Novakov bivši trener, koji je dao ovaj komentar za televiziju:

- Ako ste teniser, uvek je dobro da imate partnerku koja se zove Anet. Kažu da imaju najlepše žene u Mađarskoj. Ne znam da li je to istina, ali ona je baš lepa - rekao je stari šmeker.

Normalni ljudi (i žene) bi ovo shvatili kao kompliment, ali u vremenu u kom živimo, Beker je maltene momentalno napadnut, a njegov komentar označen kao seksistički. Ipak, sama Anet se nije uvredila.

- Ako ste žena, to je lep kompliment od strane muškarca. To je seksizam samo za nekog ko se ne prepoznaje - napisala je ona.

Objavila je i fotografiju Stefani Hilborn, koja je tobože stala u njenu odbranu i napala Nemca.

- Nemojte u moje ime nikoga da ocenjujete. Hvala za nepotreban potez. Nadam se da ćete jednog dana imati isti pogled od strane pravog muškarca. Ako ste žena, "lepa" je lep kompliment od strane džentlmena - napisala je Anet, uz smajli koji šalje poljupce.

Bonus video:

00:18

Kosovo je srce Srbije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.