"JESI POTPUNO POLUDELA, IZLAZI S TERENA!" Cicipas OPROBAO Đokovićevu taktiku, izbacio svoju majku iz boksa! (VIDEO)
Julia Apostoli/Stefanos Cicipas, Foto: Printscreen/CosmoteTV

napolje

"JESI POTPUNO POLUDELA, IZLAZI S TERENA!" Cicipas OPROBAO Đokovićevu taktiku, izbacio svoju majku iz boksa! (VIDEO)

Grk je još uvek daleko od Novakovog "rekorda"

Objavljeno: 14:17h
Nedeljko Đukić

Danil Medvedev je sinoć izborio plasman u finale mastersa u Rimu poberdom protiv starog "neprijatelja" Stefanosa Cicipasa - 7:5, 7:5.

Ovoga puta nije bilo nikakvih svađi između Rusa i Grka, ali Cicipas jeste imao nesuglasica - sa svojim boksom.

Polse pauze zbog kiše, Stefanos je pretrpeo brejk na 5-5 u prvom setu, a kad je seo naklupu okrenuo se ka svojoj majci Juliji i imao šta da joj kaže.

- Ne govori na ruskom. Govori na grčkom. Ne govori na ruskom. Majko, ja serviram, a ti govoriš na ruskom. Bolje izađi s terena nego da govoriš ruski. Da li si potpuno poludela? Ne mogu da razumem šta ti prolazi kroz glavu. On govori tvojim jezikom, zaboga - besneo je Cicipas dok mu se majka durila, ali je na kraju zaista napustila boks i gledala meč sa tribina, iako je Stefanos od oca tražio da skroz napusti gledalište.

Podsetimo, već smo pisali naširoko o uzbudljivom odrastanju Stefanosa Cicipasa koji potiče iz prave sportske porodice.

Otac Apostolos je Stefanosu spasao život kad je bio dečak, a i on i majka Julija su igrali tenis profesionalno, a deda Sergej Salnjikov bio osvajač zlatne olimpijske medalje u fudbalu 1956. igrajući za Sovjetski Savez. Stefanos ima i dva mlađa brata koji su takođe teniseri.

Dakle, preko majke Julije Apostoli (rođena Salnjikova), Stefanos vuče rusko poreklo, ali mu nikako ne prija koučing na tom jeziku ako igra protiv Rusa. Uostalom, za to je inače zadužen tata Apostolos, zbog čega je Medvedev napravio scenu tokom polufinala Australijan opena 2022.

U svakom slučaju, Stefanos Cicipas se ovako pridružio Novaku Đokoviću i mladom Holgeru Runeu među teniserima koji su izbacili sopstvene majke s tribina. Ipak, samo je srpski teniser "kompletirao grend slem" pošto je napolje slao i oca Srđana i braću Marka i Đorđa... A učinio je to i sa agentima Eduardom i Elenom.

Što se tiče Cicipasa, on je gađao roditelje lopticom tokom ATP finala 2022. Zanimljivo, i tada je igrao protiv jednog Rusa, Andreja Rubljova.

A kada je u pitanju Medvedev koji nikad nije bolje igrao na šljaci, dugo je bez incidenta, ali će poriliku za "popravni" imati u finalu pošto će za titulu Rima igrati upravo protiv pomenutog Runea, a meč na "Foro Italiku" počinje u 16 časova.

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.