DODIK SE OGLASIO POVODOM SKANDALOZNOG SNIMKA: Predsednik RS poslao poruku Novaku, Đorđu i Srđanu Đokoviću!
Milorad Dodik, Foto: Profimedia

saopštenje

DODIK SE OGLASIO POVODOM SKANDALOZNOG SNIMKA: Predsednik RS poslao poruku Novaku, Đorđu i Srđanu Đokoviću!

Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način - istakao je Milorad Dodik

Objavljeno: 13:38h

Milorad Dodik se oglasio nakon pojavljivanja u javnosti snimka iz emisije "Oko" na RTS na kom negativno govori o porodici Đoković, a povodom organizovanja turnira Srpska open u Banja Luci, kao i o nastupu Novaka Đokovića.

Predsednik Republike Srpske je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koji ne može da im oprosti uspeh.

- Iz dela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je bio deo kratkog razgovora sa voditeljom Papićem pred sami početak snimanja emisije, jasno se vidi da govorim o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni u toku turnira (Srpska open) - naveo je Dodik.

Milorad Dodik, Djokovic, Novak Đoković
foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages, © ATA Images

Dodik je kazao da je "u emisiji 'Oko' RTS-a izneo svoj stav o svim zadatim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao uvek" i da njegov "odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja".

- Delujući iz zasede, RTS, iz njima znanih razloga, odlučila se u ovom slučaju, na ovako neprofesionalan način, delovati u formi sačekuše i time poljuljati moje inače visoko poverenje u tu nacionalnu medijsku kuću. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića kao tenisera i čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu. Napominjem da će u meni uvek imati prijatelja i poštovaoca i da taj moj odnos prema njima neće moći da ugrozi nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam. RTS je izgubila nekoga koji je nažalost mislio da ima nade za profesionalizam u medijima. Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS - dodao je Dodik.

Milorad Dodik, Djokovic, Novak Đoković
foto: ap photo kamran jebreili, Beta / Miloš Miškov, © ATA Images

On je rekao da će nastaviti da poštuje i uvažava uspeh "neponovljivog Novaka Đokovića te da kao i do sada" poštuje i ceni njegovu porodicu.

- Završićemo sve dogovore oko turnira 'Srpska open'. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem na velikoj zahvalnosti da se turnir ove godine održi u Banjaluci - saopštio je Dodik.

- Izvinjavam se, ako je špekulativni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način - istakao je predsednik RS.

Bonus video:

00:16

Porodica Đoković napravila feštu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.