SKANDAL, DODIK IZVREĐAO NOVAKOVU PORODICU: Teški ovi Đokovići, uf! A kad uđeš u posao, CIGANIJA poprilična! (VIDEO)
Milorad Dodik, Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages, © ATA Images

auuuu

SKANDAL, DODIK IZVREĐAO NOVAKOVU PORODICU: Teški ovi Đokovići, uf! A kad uđeš u posao, CIGANIJA poprilična! (VIDEO)

Još izgubi... - žalio se Milorad Dodik na Đokovića, ne znajući da se sve snima

Objavljeno: 13:04h

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik bio je gost emisije "Oko" na RTS i tom prilikom govorio na razne političke teme, ali u etar je otišao i komentar na porodicu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Nebojša Vukanović, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske objavio je video u kom Dodik vređa porodicu Đoković, prenosi Srpskainfo. U razgovoru sa novinarom Gorislavom Papićem pred početak emisije “Oko” na RTS, Dodik je rekao:

- Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to sve doživljavaju na emociju, a kad uđeš u posao, auuu.. Ciganija poprilična, mogu ti reći… Oni saradnici njihovi, to... Još izgubi ono u polufinalu...

- U četvrtfinalu - ispravio ga je Papić, pa pokrenuo razgovor u drugom smeru.

Dodik kao da je zaboravio da je pre par dana objavljivao fotografije sa Đokovićem i izjavio je da je “ponosan na teniski turnir Srpska open koji će biti igran u Banjaluci, ističući da je to moćan sportski događaj u kom svi treba uživaju”.

Novak Đoković, Srpska open, Srđan Đoković, Dijana Đoković
foto: Starsport

Vukanović je komentarisao ovu sramnu izjavu Dodika. - Izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvređao Đokoviće da verujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku. Očito je bio neoprezan i svašta pričao u studiju RTS pred emisiju, pa je to neko u režiji snimio i potrudio se da ode u etar - napisao je Vukanović na svojoj stranici i dodao: - Dok su Novak Đoković i njegova porodica bili u Banjaluci, Dodik se nije odvajao od njih, a kad se turnir završio pokazalo se da nije bilo sve onako kako su kamere režimskih medija želele pokazati.

Nebojša Vukanović
foto: Printscreen/Youtube

- Ostaje da se vidi kako će Novak Đoković i njegova porodica reagovati na uvrede Milorada Dodika, ali je izvesno da je ova godina prvi i poslednji teniski turnir u Banjaluci, i da su Dodik i Draško bacili 50 miliona maraka narodnog novca kako bi se par puta fotografisali i kupili poene, a kad su se svetla ugasila, iza kulisa koštice su počele da lete na sve strane jer očito da nisu svi zadovoljni raspodelom plena i javnog narodnog novca - zaključio je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.