DODIK NIJE SAMO VREĐAO ĐOKOVIĆE, OVAKO JE PRIČAO O TURNIRU: Sećam se kad su došli i pitali da li imamo "Plan B"...
Milorad Dodik, Foto: ap photo kamran jebreili, Beta / Miloš Miškov, © ATA Images

rade li kamere?

DODIK NIJE SAMO VREĐAO ĐOKOVIĆE, OVAKO JE PRIČAO O TURNIRU: Sećam se kad su došli i pitali da li imamo "Plan B"...

Malo smo se umorili oko toga - počeo je predsednik Republike Srpske

Objavljeno: 10:52h

Veliki skandal je potresao domaći region jer je u javnost izašao snimak na kom Milorad Dodik vređa porodicu Đoković i negativno komentariše nastup Novaka Đokovića.

Predsednik Republike Srpske je gostovao u emisiji "Oko" na RTS i tokom jedne pauze voditelju Gorislavu Papiću izneo utiske saradnje sa Đokovićima uoči i tokom turnira Srpska open u Banjaluci.

Očigledno Dodik nije bio svestan da će i ove njegove reči biti zabeležene kamerom, a evo šta je rekao o turniru kada je emisija išla uživo u program. Započeo je o izgradnji objekata za Srpska open.

Milorad Dodik
foto: Profimedia

- Malo smo se umorili oko toga, tri meseca je tu bila, što kaže narod, šikara. Nije bilo ničega, onda smo morali da napravimo stadione, infrastrukturu, nije bilo nimalo lako, jednostavno. Sećam se kad su iz tehničke komisije turnira došli na mesec i po dana i pitali da li imamo "plan B". Kakav plan B, imali smo samo plan A. Kad su došli sedam dana pre, pružili su ruke i rekli "svaka vama čast".

Postavilo se i pitanje da li turnir pod licencom Đokovića ostaje u Banjaluci. Sada to deluje nemoguće...

- To ostaje da se vidi, kako će se sve odvijati. Mi nismo bez ambicija da zadržimo taj nivo turnira, pokazalo se da je Banjaluka sredina koja voli i poštuje tenis. Mnogi su razmišljali šta će biti kada Novak izgubi, da će na tribinama biti 10 ili 20 gledalaca. Grad je živeo za to, bile su pune tribine.

Nije neprimećeno ni da u Sarajevu nisu govorili "Srpska open". Ni u medijima se nije koristio zvaničan naziv turnira.

- Nisu uopšte izgovorili. Govorili su "turnir u Banjaluci", nisu mogli da izgovore "Srpska open". To govori o Bosni. Pokušavaju da nametnu neku stvar.

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.