ĐOKOVIĆ KAO NAUČNIK - NIKAD NIJE VIŠE LIČIO NA TESLU: Novak je majstor preciznosti i van teniskog terena! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Twitter/@DjokerNole

mantil mu čuči

ĐOKOVIĆ KAO NAUČNIK - NIKAD NIJE VIŠE LIČIO NA TESLU: Novak je majstor preciznosti i van teniskog terena! (VIDEO)

Srbinu su ustupili radno mesto i opremu, tako da je iz prve ruke imao uvid koliko je potrebno koncentracije da obavi posao

Objavljeno:

Novak Đoković pauzu zbog nemogućnosti nastupa na mastersima u SAD, koristi da se dobro zabavi, ali i i ispuni obaveze prema sponzorima. Ovoga puta je spojio i jedno i drugo.

Prvi teniser sveta je posetio švajcarsku fabriku satova Ublo (Hublot), jednog od svojih sponzora, i tako uvideo kako se stvara mala univerzum na ruci.

Srbinu su ustupili radno mesto i opremu, tako da je iz prve ruke imao uvid koliko je potrebno koncentracije da se napravi sat. A da postiže maksimalnu preciznost, navikao je na teniskom terenu.

Dobio je Nole instrukcije o tome kako se prave satovi, slušao je sve to pažljivo, a onda ga je jedan čovek pitao da li bi i on hteo da proba da namesti jedan deo sata.

- Hoću, hoću, naravno, hvala - rekao je Đoković. Mučio se na početku.

- Nisam uspeo prvu da namestim, nemam punu opremu - našalio se Novak, posle čega je dobio i deo koji mu je nedostajao, stavio je opremu na oko i uspeo da završi posao.

- Da stvorim pritisak? Blizu sam - dobacio je osvajač 22 grend slema i izgleda uspeo da dovrši zadatak.

Đoković je, tokom nedavne konferecnije za medije u Beogradu nosio Ubloov model "Big Bang MECA-10 Ceramic Blue", čija je cena 21,574 evra. Izgrađen je od titanijuma i keramike, otporan je na vodu do 100 metara dubine.

Drugi model koji nosi je "Big Bang Unico Essential Grey", koji je proizveden u svega 200 primeraka. Njegova cena je 20.700 evra, a takođe je izgrađen od titanijuma, a karatkterističan je i po tome što možete da vidite unutrašnjost sata i gotovo čitav mehanizam.

Prethodno je Nole bio model Seika, ali su saradnju prekinuli januara 2021.

U belom mantilu i sa okularom, Novak nikad više nije ličio na Nikolu Teslu.

Novak Đoković, Nikola Tesla
foto: Printscreen
01:04

O, GDE SI JELENA, DA MI SRCE SMIRIŠ! Najemotivnija scena na proslavi: Novak svojoj dragoj posvetio DIRLJIVE stihove! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.