RIVALI PRIČALI O ĐOKOVIĆU: Pravilo je pravilo, ali je GLUPO! Novaka interesuje samo jedna stvar
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/@worldtennisleague

ima smisla

RIVALI PRIČALI O ĐOKOVIĆU: Pravilo je pravilo, ali je GLUPO! Novaka interesuje samo jedna stvar

Čak sve izgleda i malo detinjasto - kaže Kasper Rud

Objavljeno:

Kasper Rud je ranije nego što se nadao završio učešće na mastersu u Indijan Velsu. Čileanc Kristijan Garin je eliminisao četvrtog tenisera na svetu već u 2. kolu kalifornijskog turnira.

Norvežanin je za medije prokomentarisao odsustvo prvog reketa sveta, Novaka Đokovića. Srbin nije mogao da uđe u SAD kao nevakcinisani nedržavljanin ove zemlje, po propisu koji će biti na snazi do 11. maja.

- Nije na meni da govorim da li je nešto fer ili nije. Smatram da je pravilo glupo jer Novak u ovom momentu ni najmanje nije opasnost za zajednicu nezavisno od toga da li je vakcinisan ili ne. To je ono što želim da kažem. Čak sve izgleda i malo detinjasto pošto znamo da će se pravilo promeniti za nekoliko nedelja, kao da nisu mogli to da učine i nešto ranije - naveo je Rud.

Novak Đoković, Kasper Rud
foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

On, ipak, pored svega navodi da se pravila, na kraju krajeva, moraju poštovati, bez obzira što je u pitanju osvajač 22 grend slem titule.

- Pravila su pravila i znam da je pokušao da učini sve kako bi igrao. Sa kontekstom koji Novak ima, siguran sam da je učinjeno sve, ali da nije bilo moguće - zaključuje Rud.

Njegov prijatelj Dominik Tim smatra da Đokovića neće mnogo pogoditi preskakanje dva Mastersa (neće igrati ni u Majamiju), jer je siguran da će moći na Ju-Es open i nastaviti trku za najviše grend slemova.

- Jedina stvar koja Novaka interesuje jeste potvrda da će sigurno igrati na Ju-Es openu. To je ono glavno, jer je osvojio već 36 ili 37 Mastersa - naglasio je Tim.

Dominik Tim
foto: Starsport©

Novak Đoković će prvi zvanični meč nakon Dubaija odigrati na šljaci, na mastersu u Monte Karlu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.