RAFAEL NADAL SE VRAĆA: Snimak kruži internetom (VIDEO)
Rafael Nadal, Foto: EPA/Kieran Galvin

evo ga

RAFAEL NADAL SE VRAĆA: Snimak kruži internetom (VIDEO)

Rafa je sa svojim timom činio sve da se što pre vrati na teren nakon povrede koja mu je uzrokovala duži oporavak nego što se isprva nadao

Objavljeno: 12:08h

Rafael Nadal je napravio važan korak u oporavku od povrede zadobijene na Australijan openu.

Španski teniser koji sa Novakom Đokovićem drži rekord u broju osvojenih grend slem trofeja, odradio je lagani trening sa reketom u ruci, udarajući lopticu sa sparnig partnerom - na šljaci.

Pošto je i on poput Đokovića, samo iz drugog razloga - povrede, morao da preskoči masterse u SAD, Indijan Velsu i Majamiju, Rafa je sa svojim timom činio sve da se što pre vrati na teren nakon povrede koja mu je uzrokovala duži oporavak nego što se isprva nadao.

Kako stvari stoje, Nadal sada radi u lakšem ritmu, fokusira se na rad na kontaktu sa loptom i ne radi treninge koji su fizički zahtevni i rizični.

Očekivano, trening je odradio na šljaci, tokom čije sezone planira povratak turnirima. Kao i prošče godine, moguće je da će preskočiti nekoliko prvih turnira, ali još postoji mogućnost da to bude u Monte Karlu od 9. do 16. aprila. Zatim slede Barselona, Madird, Rim i, krajnji cilj, Rolan Garos (Frenč open).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.