PROŠLI KO BOSI PO TRNJU: Užasan žreb za srpske tenisere u Indijan Velsu
Miomir Kecmanović, Foto: Speed Media/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

SREĆA IH IZDALA

PROŠLI KO BOSI PO TRNJU: Užasan žreb za srpske tenisere u Indijan Velsu

Čeka ih vraški težak posao

Objavljeno:

Masters u Indijan Velsu počeće 8. marta, a uoči starta turnira obavljen je žreb.

Na njemu su se našla trojica srpskih tenisera, koji nisu imali previše sreće prilikom žrebanja.

Obavljen je žreb za prvi Masters u sezoni, koji se od 8. do 19. marta održava u Indijan Velsu.

Miomir Kecmanović, koji je postavljen za 26. nosioca, slobodan je u prvom kolu, a onda ga u drugom najverovatnije očekuje okršaj sa Stenom Vavrinkom, ukoliko Švajcarac pre toga eliminiše jednog od kvalifikanata.

Filip Krajinović će na startu turnira igrati protiv Mekenzije Mekdonalda, koji je na Australijan openu bio bolji od Rafaela Nadala. Ukoliko prebrodi prvu prepreku, Srbina očekuje susret sa Holgerom Runeom.

Filip Krajinović
Filip Krajinovićfoto: Profimedia

Ništa bolje nije prošao ni Laslo Đere. On će u prvom kolu igrati protiv Oskara Otea iz Nemačke, dok ga već u drugom kolu čeka ruski teniser Karen Hačanov.

Kada je u pitanju ostatak žreba, Karlos Alkaras i Danil Medvedev nalaze se na različitim stranama, a Španac je dosta bolje prošao od Rusa.

Danil Medvedev
Danil Medvedevfoto: EPA/Cati Cladera

Alkaras na startu igra protiv Holta, a posle ga čekaju Talon Grikspor, Danijel Evans ili Pablo Karenjo Busta, dok bi do potencijalnog finala mogao i na Feliksa Ožea-Alijasima, Huberta Hurkača, Holgera Runea ili Tejlora Frica.

Danil Medvedev je dobio dosta teže rivale, već u drugom kolu čeka ga pobednik dulea između Džona Iznera i Brendona Nakašime, a Rus bi u osmini finala mogao da zaigra protiv Aleksandera Zvereva. Put do finala mu je baš težak, pošto su na njemu pored Nemca još i Kasper Rud i Stefanos Cicipas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.