SVAĐA GRKA I POLUGRKA - CICIPAS: On je izigravao klovna... KIRJOS: Dobio si lekciju pred punim stadionom!
Nik Kirjos/Stefanos Cicipas, Foto: EPA/Tolga Akmen, EPA/Fazry Ismail

opet zakrvili

SVAĐA GRKA I POLUGRKA - CICIPAS: On je izigravao klovna... KIRJOS: Dobio si lekciju pred punim stadionom!

Sramna izjava, posebno ako pogledamo semafor, hahaha - napisao je Nik

Objavljeno:

Nik Kirjos je u celosti promenio odnos prema Novaku Đokoviću posle prošlogodišnje sage u Australiji, ali se stabilizovao i na terenu i impresionirao na Vimbldonu gde je došao do finala u kom je poražen baš od Srbina.

Ipak, na putu do finala je više puta pokazao staro lice i napravio nekoliko skandala. Pljuvao je u pravcu jednog navijača, svađao se sa sudijama i publikom, a sličnim scenama je zagrejao atmosferu i u duelu sa Stefanosom Cicipasom. Na Grka je to očigledno uticalo pa je i sam počeo s neprimerenim ponašanjem, a sada je pričao o svemu.

- On je taj koji je pokvario naš odnos. Ja nisam uradio ništa. Na Vimbldonu 2022. godine sam samo pokušavao da se takmičim, dok je on izigravao klovna. Njemu sve zavisi kako se probudi ujutro - rekao je Cicipas o Kirjosu, nakon što se osvrnuo na svoje nedavno finale sa Novakom Đokovićem na Australijan openu.

Naravno, Australijanac koji sam ima grčko poreklo preko oca, primetio je covu izjavu i objavu na društvenim mrežama i odmah odgovorio.

- Ovako...To je meč u kom je pogodio nekoga u publici, lansirao lopticu izvan stadiona i dobio žestoku lekciju pred punim stadionom.

Potom, Kirjos je imao šta da doda i na Instagramu.

Nik Kirjos, Stefanos Cicipas
foto: Printscreen/Instagram/k1ngkyrg1os

- Sramna izjava, posebno ako pogledamo semafor, hahaha - napisao je Nik uz sliku slavlja posle poslednjeg poena sa tog meča.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.