AUSTRALIJSKI DOKTOR NE VERUJE U NOVAKOVU POVREDU! "To je retkost o čemu pričamo" (FOTO)
Novak Đoković, Foto: EPA/James Ross

"da vidimo snimke"

AUSTRALIJSKI DOKTOR NE VERUJE U NOVAKOVU POVREDU! "To je retkost o čemu pričamo" (FOTO)

Ako uzmete parče mesa od buta i napravite rez od tri cenimetra, a to je mišić, onda je teško zamisliti da neko može tako da igra na tom nivou, rekao je Piter Larkins

Objavljeno:

Kreg Tajli, direktor Australijan opena otkrio je da je Novak Đoković na Grend slemu u Melburnu imao naprsnuće u zadnjoj loži od tri centimetra.

Ova izjava poslužila je kao javna rasprava, a doktor Piter Larkins ne veruje da je najbolji teniser svih vremena imao naprsnuće te veličine.

- Mislim da nije ta povreda. To je retkost o čemu pričamo. Voleo bih da vidim snimke. Čuo sam šta je Kreg rekao i dodao je da su lekari bili iskreni. Hajde da vidimo snimke. Pitam se da li je Kreg možda Kreg mislio da znak o rastojanju od tri centimetra na snimku magnetne rezonance. Znak može da označava neku upalu ili otok, ne mora nužno da bude naprsnuće. Teško je zamisliti - kaže doktor Larkins.

Novak Đoković
foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

On je pojasnio kako to može da izgleda.

- Ako uzmete parče mesa od buta i napravite rez od tri cenimetra, a to je mišić, onda je teško zamisliti da neko može tako da igra na tom nivou. Nikada nisam sumnjao da Novak ima povredu zadnje lože. To je poznato, znam njegov tim, nije im dozvoljeno da javno sve pričaju, ali biće spekulacija sve dok se ne raščisti. Mislim da je Kreg zabunom mislio na neko oštećenje u toj zoni, pre nego na rez od tri centimetra, ali sve zavisi od mesta gde se to nalazi. Deluje kao da je to u njegovom bicepsu, što je glavni mišić u zadnjoj loži, ali to bi predstavljalo presedan u koji je teško verovati osim ako nešto nema čudesno kod Novaka - zaključio je doktor Larkins.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.