DIREKTOR AUSTRALIJAN OPENA O NOVAKOVOJ POVREDI: Otkrio šta je video ROĐENIM OČIMA!
Krejg Tajli, Foto: EPA/Michael Dodge

toliko o tome...

DIREKTOR AUSTRALIJAN OPENA O NOVAKOVOJ POVREDI: Otkrio šta je video ROĐENIM OČIMA!

Mnogi su zbog Novakovih neverovatnih poteza i odbrana u duelu sa Aleksom de Minaurom u osmini finala počeli da sumnjaju da je lažirao povredu, za šta je i sam Đoković rekao da ga je posebno pogodilo i da će zbog svega pokazati snimke koji sve dokazuju

Objavljeno: 10:46h

Novak Đoković je osvojio svoj deseti Australijan open, ukupno 22. grend slem trofej, a, kako je rekao, ovo mu je najznačajnija titula s obzirom na okolnosti i kroz šta je sve prošao u Australiji.

Naime, Novak se i pre početka turnira suočio sa povredom, koja ga je mučila u prva tri kola, a onda je, posle dolaska misteriozne doktorke Marijane Kovačević, povreda nestala kao rukom odnesena, i Đoković nije imao nikakvih problema do kraja turnira.

Mnogi su zbog Novakovih neverovatnih poteza i odbrana u duelu sa Aleksom de Minaurom u osmini finala počeli da sumnjaju da je lažirao povredu, za šta je i sam Đoković rekao da ga je posebno pogodilo i da će zbog svega pokazati snimke koji sve dokazuju.

Novak Đoković, Miljan Amanović
foto: EPA/James Ross

Ali sada je pre Novaka istinu otkrio direktor Australijan opena, Krejg Tajli, koji je rekao novinarima da je Srbin imao pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži.

- Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam.

- Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, video sam snimke, doktori će reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je poverovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je neverovatan, nosio se sa tim ekstremno profesionalno - rekao je Tajli.

Novak Đoković, Krejg Tajli
foto: Printscreen/Youtube/Australian Open TV

Nastavio je sa hvalospevima na račun Đokovića.

- On je toliko fokusiran na to što radi, svaki minut svakog dana. To što jede, šta pije, šta radi i kako radi. Nema slomova, ni mentalnog, ni u bilo čemu što radi. Prošao je kroz mnogo toga da bi osvojio 10 Australijan opena i mislim da se to nikada neće ponoviti. Tokom poslednjih 15 godina, a on mi kaže da je to 14 godina, jer je propustio prošlu, to je izvanredno dostignuće.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.