ĐOKOVIĆ I NADAL NA PRIJATELJSKOJ VEČERI? Nema od toga ništa...
Đoković i Nadal, Foto: EPA/Yoan Valat

rivalstvo nadilazi sve

ĐOKOVIĆ I NADAL NA PRIJATELJSKOJ VEČERI? Nema od toga ništa...

Srbin i Španac nikada nisu imali preterano blizak odnos

Objavljeno: 17:01h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je i dalje glavna tema u svetu tenisa posle osvajanja 10. titule na Australijan Opena.

Nekada drugi igrač sveta Aleks Koreča je prokomentarisao njegovu strast za tenisom i povezanost sa porodicom, da bi se osvrnuo na njegov odnos sa Rafaelom Nadalom.

- Pogledajte kako je Đoković proslavio i kako je prvo zagrlio svoju porodicu, pre svega majku i brata. Kada je zagrlio brata, osetio je tu harmoniju proisteklu iz rada sa Pepeom Imasom i u tom momentu je Đoković osetio da njegov rad nije bio uzalud - rekao je Koreča i dodao:

Aleks Koreča
Aleks Korečafoto: Profimedia

- Đoković zrači pasioniranošću u svemu što radi. Mislim da je često pogrešno shvaćen, ima veliku dušu. Izvan svojih ideala, koje je održavao i poštovao bez da je zavlačio bilo koga, oduvek je bio iskren.

Dvostruki finalista Rolan Garosa je govorio i o percepciji u vezi sa njegovim odnosom sa Rafaelom Nadalom.

- Mislim da njih dvojica imaju odnos pun poštovanja, ali ne mogu da zamislim kako odlaze zajedno na večeru kako bi razgovarali. Kao što su Federer i Nadal imali rivalstvo koje su pretvorili u nešto bliži odnos, tako se i Đoković i Nadal nalaze na različitim putevima u smislu ideala i deljenja sa navijačima - zaključio je Koreča.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.