"SLAVIĆU SA SRBIMA NA TRGU, DA IM SE ZAHVALIM, NEĆU MNOGO SPAVATI"... Novak umoran - "Kao balon bez vazduha (FOTO)
Novak Đoković sa peharom Australijan opena, Foto: EPA/JAMES ROSS

"veliko olakšanje"

"SLAVIĆU SA SRBIMA NA TRGU, DA IM SE ZAHVALIM, NEĆU MNOGO SPAVATI"... Novak umoran - "Kao balon bez vazduha (FOTO)

Mentalitet, snaga volje su tu, sve je to uradilo plodom. Jako sam uzbuđen i ponosan, rekao je Đoković

Objavljeno: 13:48h

Novak Đoković pobedio je Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima i osvojio je 10. Australijan open u karijeri i 22. Grend slem trofej.

- Sve u tom spektru najboljeg i najgoreg iskustva u poslednjih nekoliko nedelja što se tiče emocija se skupilo. Ono što sam rekao na terenu to zaista mislim. Ovo je jedna od dve tri najvažnije pobede u mom životu računajući okolnosti i sve što se od prošle godine dešavalo. To je svaralo ogroman pritisak. Pokušao sam da ostanem ukomponovan. Sada je veliko olakšanje, ja sam sada kao balon bez vazduha. Sada je gootvo i uživaću sa svojim najbližima - rekao je Đoković.

- Ljudi mi ne veruju, ali ja nisam imao pojma o ovoj jakni. Imao sam drugu, ali onda mi je tim rekao da uzmem ovu jaknu.

- Radim, trudim se, treniram kao i svi ostali. Važno je shvatiti šta funkcioniše, svi smo drugačiji, svi smo jedinstveni. Uspeo sam da nađem formu za uspeh, da poboljšam svoju igru i stremim ka tome da budem bolji. To je jedini način da napreduješ. Ako stagniraš, ideš u nazad. Mentalitet, snaga volje su tu, sve je to uradilo plodom. Jako sam uzbuđen i ponosan.

- Ovaj ne ide nigde. Ovaj ostaje ovde, ti dobiješ repliku, a mesto uvek postoji. Ne znam, hajde da vidimo. Verovatno neću mnogo spavati, ali slaviću sa Srbima tamo na trgu. Prvo ću sa njima da slavim i da im se zahvalim. Videću posle - zaključio je Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.