CICIPAS JE SAM SVE REKAO: Novak Đoković je NAJBOLJI koji je ikada držao reket!
Stefanos Cicipas i Novak Đoković, Foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

kapa dole

CICIPAS JE SAM SVE REKAO: Novak Đoković je NAJBOLJI koji je ikada držao reket!

Mislim da je slično kako smo odrastali i ti i ja - rekao je Stefanos Novaku

Objavljeno:

Novak Đoković se na imrpesivan način vratio na tron u Melburnu i osvojio svoj 10. Australijan open, a prvo veliko priznanje stiglo mu je od rivala u finalu.

Stefanos Cicipas je dao sve od sebe i dobro namučio Novaka, ali nije mogao da uzme makar set. U izjavi na terenu posle primanja nagrade za finalistu, ovako se obratio Đokoviću pred punom "Rod Lejver arenom".

- Ćao ljudi. Novače, ne znam sta da kažem. Mislim da sve govori samo šta si uradio. Sve je u brojkama. Čestitam ti. Imas takvu podršku porodice. Mislim da je slično kako smo odrastali i ti i ja. Ovo je neverovatno putovanje, ja se divim sta si uradio za nas sport. Hvala ti - počeo je Cicipas i nastavio:

Stefanos Cicipas
foto: EPA/James Ross

- Imao sam privilegiju da igram mnogo teških mečeva. Voleo bih da kažem još jednom. Novak je jedan od najvećih u našem sportu. On je najveći koji je ikada držao teniski reket u istoriji. Ti sve nas guraš do maksimuma. Uvek sam žedan da se vratim i voljan nazad na teren da radim sa svojim timom.

Potom, obratio se organizatorima.

- Na kraju, kada se vraćam u Australiju, to mi vraća sećanja,. Svi skupljači lopti, fotografi, organizatori, havala vam što ulažete toliko. Cenimo to. Hvala i sponzorima koji igraju veliku ulogu u našem tenisu. bez toga, ne bismo mogli da radimo sve to.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.