NAJLUĐA NOĆ U ĐOKOVIĆEVOM ŽIVOTU: Pio pivo, pa pravac na ANTI - DOPING KONTROLU
Novak Đoković, Foto: Paul CROCK / AFP / Profimedia

sve otkriveno

NAJLUĐA NOĆ U ĐOKOVIĆEVOM ŽIVOTU: Pio pivo, pa pravac na ANTI - DOPING KONTROLU

Hit anegdota posle legendarnog finala

Objavljeno: 22:34h

Polako se podiže euforija pred finale Australijan Opena gde Novak Đoković juri 10. titulu i Melburnu i ukupno 21. Grend slem.

Na putu mu stoji Grk Stefanos Cicipas, ali svima je jasno da je srpski as uvek favorit kada se pojavi na njemu omiljenom turniru.

Puno sjajnih uspomena i anegdota Novak ima tokom svih ovih godina igranja u Australiji, a jedna zanimljiva je osvanula na društvenim mrežama.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/James Ross

Poznati teniski autor Bastijen Fašan otkrio je sjajnu anegdotu sa Australijan opena o Novaku Đokoviću, staru više od 10 godina.

On je očigledno bio prisutan u Melburnu kada je odigrao legendarno finale Đoković - Nadal, koje je trajalo čak pet sati i 53 minuta i završeno je pobedom srpskog tenisera.

- Moja omiljena anegdota sa Australijan opena - posle pet sati i 53 minuta dugog finala protiv Nadala 2012, Đoković je bio toliko dehidriran da su mu zvaničnici dali pivo da bi mogao da mokri zbog anti-doping kontrole. Međutim, Đoković obično nikad ne pije alkohol, tako da je u 3.30 ujutru pripit upao na žurku volontera, popeo se na podijum, uzeo mikrofon i počeo da viče: I'm on a hiighway to hell" (čuveni hit benda 'ACDC'").

- Posle šest i više sati na terenu i dva sata na anti-doping kontroli, uz- konferenciju za novinare koju je tek trebalo da odradi, Đoković je pružio volonterima najbolji provod u životu. Bilo je to legendarno! - dodao je Fašan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.