NOVAK NAPISAO ĆIRILIČNU PORUKU SVIM SRBIMA: Kamere je nisu prikazale, evo šta je poručio! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Eurosport

car

NOVAK NAPISAO ĆIRILIČNU PORUKU SVIM SRBIMA: Kamere je nisu prikazale, evo šta je poručio! (FOTO)

Posle izjave na terenu tokom koje je opet bio raspoložen, Nole je dobio flomaster da se potpiše na kameri što je već odavno praksa na velikim turnirima

Objavljeno:

Novak Đoković je odigrao treći besprekoran meč u nizu u Melburnu, izuzev kratkog pada u prvom setu koji je i pored toga osvojio.

Zbrisao je Amerikanca Tomija Pola i izborio svoje deseto finale Australijan opena u kom će imati najteži posao dosad, ali opet biti veliki favorit. Zbog proste činjenice da je slavio u svih devet svojih prethodnih AO finala i praktično je nepobediv u Rod Lejver areni.+

1 / 5 Foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Posle izjave na terenu tokom koje je opet bio raspoložen, Nole je dobio flomaster da se potpiše na kameri što je već odavno praksa na velikim turnirima.

Đoković je i ovoga puta imao posebnu poruku, ali zbog nemara režije "Jurosporta", ovoga puta nismo mogli da vidimo šta je Novak napisao pošto je pre kadra koji pokazuje natpis na kameri slika prebačena u studio u kome su o meču govorili bivši teniseri Mats Vilander, Tim Henman i Aliz Lim.

Ipak, pažljivim pregledom u ogledalu se jasno vidi da je Đoković napisao: "Srećan Savindan", podsetivši mnoge zemljake ako su zaboravili ono što ne bi smeli - danas se obeležava dan jednog od najvećih srpskih svetaca i prosvetitelja, svetog Save.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Eurosport

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.