RUBLJOV POSLE GAŽENJA OD ĐOKOVIĆA: Ne znam zašto je on jedan od najboljih, nisam bio impresioniran!
Andrej Rubljov, Foto: EPA/James Ross

čudan tip

RUBLJOV POSLE GAŽENJA OD ĐOKOVIĆA: Ne znam zašto je on jedan od najboljih, nisam bio impresioniran!

Pokušavao sam da govorim sebi da ne odustanem, odigram još jedan gem više - opisao je Andrej

Objavljeno:

Andrej Rubljov je znao da će meč protiv Novaka Đokovića biti težak, ali kaže da razlog za ubedljiv poraz nije to što se uplašio devetostrukog prvaka Australijan opena.

- Ne znam zašto je on jedan od najboljih igrača. Nisam bio impresioniran time što je on jedan od najboljih. Znao sam da će biti teško. To je to. Prosto - rekao je Rus posle meča u kom je izgubio 1:6, 2:6, 4:6.

Novak sada vodi sa 3-1 u pobedama, a sem dva poraza na ATP finalima u Torinu, jedini trijumf Rubljov je ostvario u finalu Serbia opena aprila 2022. - kada je Novak još tražio formu posle duge pauze.

Novak Đoković, Andrej Rubljov
foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

- Igrali smo tri puta do sada. Danas je igrao mnogo bolje, kad uporedim naše mečeve iz Torina. Ne znam šta drugo da kažem. Servirao je jako dobro, riternirao - dodao je Rubljov.

Andrej je konstantno bio u zaostatku.

- Pokušavao sam da govorim sebi da ne odustanem, odigram još jedan gem više. Nikad ne znaš šta može da se desi. Samo da ostanem u igri, da ne odustanem mentalno. Ako mogu da osvojim moj servis gem, hajde da uradim to. Nebitno ako je 0:30. To je to - istakao je Rubljov.

Andrej Rubljov
foto: EPA/JAMES ROSS

Rubljov se nada da bi ruski i beloruski igrači mogli da zaigraju na Vimbldonu ove godine.

- Nadam se, ne znam. Poslednje što sam čuo bilo je da će možda narednih sedmica objaviti. Čekamo. Nadam se da ćemo moći da igramo. Voleo bih da igram. Vimbldon je jedan od najboljih turnira u našem sportu - zaključio je Andrej Rubljov.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.