ZA ŠTA SE SPREMA ĐOKOVIĆ? "Uvek sam želeo da naučim kako da se BIJEM!" (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: printscreen/youtube/tennis channel

da neće u ring...

ZA ŠTA SE SPREMA ĐOKOVIĆ? "Uvek sam želeo da naučim kako da se BIJEM!" (VIDEO)

Što se tiče obračuna na teniskom terenu, Novaka danas očekuje duel četvrtfinala protiv Lorenca Muzetija

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dao je jedan intervju za "Tennis Channel" u kom je govorio o svom narednom meču na mastersu u Parizu, ali i nekim drugim stvarima iz svog života.

Tako je jedno pitanje za Novaka bilo vezano za kapoeru koju je letos trenirao dok je boravio na odmoru u Crnoj Gori, a Đoković je dao veoma zanimljiv odgovor.

- Bilo je interesantno. Ne koristim to kao svoju dnevnu rutinu ili regularni trening, ali volim da učim nove stvari. Kako iz profesionalnih, tako i iz privatnih razloga. Uvek sam želeo da naučim kako da se bijem - rekao je Novak kroz smeh, te nastavio:

Novak Đoković
foto: instagram/djokernole

- Nisam imao te ulične tuče kada sam bio mlađi, ali sam želeo da malo profesionalnije to naučim. Volim MMA, ali i taj deo kada se pleše uz muziku. To je kapoera, miks svega. Istorija kapoere je zanimljiva takođe. Kako je rođena na ulici, u favelama Brazila...

- Tačnije, kada su afrički robovi došli u Brazil. Interesantno je, nije nešto što ću koristiti na teniskom terenu, ali mislim da je sve novo što naučiš sa pokretom, pogotovo za mene, je uvek sjajno.

Momenat kada Novak govori o kapoeri možete videti u sminku ispod od 4.50.

Đoković svoj naredni, četvrtfinalni meč u Parizu igra u petak veče (ne pre 19.30) protiv Lorenca Muzetija. Prva dva njihova duela dobio je Srbin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.