ITALIJAN ČEKA NOVAKA U ČETVRTFINALU: Đoković saznao potencijalnog protivnika u Parizu!
Lorenco Museti, Foto: Profimedia

mlada nada

ITALIJAN ČEKA NOVAKA U ČETVRTFINALU: Đoković saznao potencijalnog protivnika u Parizu!

Museti je široj javnosti najviše ostao upamćen posle duela upravo sa Đokovićem na Rolan Garosu prošle godine

Objavljeno:

Italijanski teniser Lorenco Museti potencijalni je rivala Novaku Đokoviću u četvrtfinalu Mastersa u Parizu, pošto je u tri seta bio bolji od Kaspera Ruda - 4:6, 6:4, 6:4!

Museti je trenutno 26. igrač sveta, a protiv Novaka će igrati ukoliko srpski as u četvrtak popodne bude bolji od Karena Hačanova.

Museti je široj javnosti najviše ostao upamćen posle duela upravo sa Đokovićem na Rolan Garosu prošle godine. Vodio je sa 2:0, da bi u naredna dva seta uzeo samo jedan gem i pri rezultatu 4:0 za Noleta u 5. predao je meč.

Novak Đoković, Masters Pariz, Tenis
foto: Christophe ARCHAMBAULT / AFP / Profimedia

Protiv Ruda danas je odlično krenuo, imao je dve brejk šanse u 5-. gemu, da bi izgubio svoj servis u 10. Iako je vodio sa 40:15. U drugom je zaigrao bolje i uzeo je brejk za vođstvo od 3:2, ali smo potom videli Rudov ribrejk za 3:3. Ipak, Museti koristi drugu brejk loptu u 9. gemu i set potvrđuje svojim servisom.

U trećem setu ponovo je uzeo brejk u 5. gemu. S tim što ovoga puta nije kiksnuo i s nulom je dobio poslednji gem na meču za plasman u TOP 8. Ako ga tamo sačeka Novak, to će biti njihov treći međusobni duel. Poslednji je bio u Dubaiju ove godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.