NEĆE U KAZANDŽIJSKO SOKAČE: Đoković je odoleo izazovu na kome bi mnogi poklekli!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Zvuči privlačno, ali!

NEĆE U KAZANDŽIJSKO SOKAČE: Đoković je odoleo izazovu na kome bi mnogi poklekli!

Srpska Dejvis kup reprezentacija će u sredu održati otvoreni trening za navijače koji nisu uspeli da dođu do karte za mečeve
Objavljeno: 13:19h
foto: Stock

- Zadovoljstvo mi je što igram u Nišu. Želeo bih da pozdravim novog selektora Nenada Zimonjića i da mu se zahvalim što je ovu prihvatio funkciju, ali i da se zahvalim Bogdanu Obradoviću na sjajnoj saradnji prethodnih 11 godina. Drago mi je što smo svi zajedno, jedino nam nedostaje Janko Tipsarević koji je opravdano odsutan. Čuo sam da je atmosfera ovde sjajna i da će nam navijači dati dodatnu energiju - rekao je najbolji srpski teniser, a potom se kratko osvrnuo na protivnike.

- Oni su mladi, ali vrlo kvalitetni. Ne treba ih uopšte potcenjivati jer su svi u prvih sto na listi. Iskreno se nadam da ćemo biti spremni i da ćemo ih savladati - dodao je Novak.

foto: Fonet

Sjajnu vest za sve iz Niša i okoline koji nisu uspeli da dođu do karti za meč, saopštio je selektor-igrač Novak Đoković.

- U sredu od 15.30 do 16.30 biće održan otvoreni trening, gde će svi oni koji nisu imali priliku da kupe karte, moći da dođu da nas vide kako treniramo.

Mečevi Dejvis kupa se igraju od 3. do 5. februara.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.