SMANJILA OGROMNE GRUDI, A SAD OPERISALA I NOS: Šok potezi čuvene teniserke posle razvoda od milijardera! (FOTO)
Simona Halep, Foto: Twitter/@Simona Halep, Twitter, EPA/Eduardo Lima

auh...

SMANJILA OGROMNE GRUDI, A SAD OPERISALA I NOS: Šok potezi čuvene teniserke posle razvoda od milijardera! (FOTO)

Simona Halep (30) je rekla da će njen oporavak trajati čak tri meseca - zato ćemo je na terenu gledati tek 2023. godine

Objavljeno:

Simona Halep je pred Ju-Es open važila za favorita iz senke s obzirom da se prilično vratila u formu posle povreda, ali je šokantno eliminisana već u prvom kolu.

Otkrila je tek na kraju turnira da je imala velikih problema sa disanjem i zbog toga se odlučila na hiruršku intervenciju nosa, ali i objavila da je završila sezonu.

Rumunska teniserka (30) je rekla da će njen oporavak trajati čak tri meseca - zato ćemo je na terenu gledati tek 2023. godine.

U dugačkoj objavi na "Tviteru", Halep je objasnila da je dugo odlagala hirurški zahvat. Kako je rekla, ovaj zahvat će joj olakšati disanje.

Halep je čak početkom 2022. godine razmišljala da prekine karijeru, zbog nemogućnosti da se vrati u vrh ženskog tenisa. Na Rolan Garosu je doživela napad panike, da bi se početkom septembra razvela od Tonija Juruca, rumunskog milijdardera.

- Bio je to težak period jer sam uvek stavljala pritisak na sebe i to što sam imala najboljeg trenera (Patrika Muratoglua, prim. aut.) još više me je pritiskalo da moram da pobeđujem i beležim rezultate. Ovo je rezultiralo mojim napadom panike tokom meča u Parizu. Nisam mogla da se nosim s pritiskom i slomila sam se - napisala je Halep o dešavanjima na Rolan Garosu gde je ispala u drugom kolu.

- Posle poraza u 1. kolu Ju-Es opena shvatila sam da sam mentalno potpuno iscrpljena. Dugo godina imala sam problema sa disanjem koji su se s vremenom samo pogoršavali, pa sam prihvatila savet lekara i otišla na operaciju. Nisam mogla to da učinim ranije jer nikad nisam pronašla tri meseca potrebna za oporavak. Tenis mi je uvek bio prioritet u životu. Ali sada sam osetila da je vreme i da mogu nešto da učinim za sebe.

Inače, Simona Halep je kao tinejdžerka donela za mnoge iznenađujuću odluku, kada je odlučila da se podvrgne operaciji smanjenja grudi. I tada je to učinila zbog teniske karijere, kao i bolova u leđima.

- Možda je to najveća žrtva, ali ne osećam da sam žrtvovala bilo šta jer sam to napravila zbog nečeg do čega mi je veoma stalo. Jednostavno, volim posao kojim se bavim - rekla je tada Rumunka.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.