RODŽER FEDERER OTKRIO: "Bilo mi je žao Mirke, deca su plakala i govorila: 'PRESTANI!'"
Rodžer Federer, Foto: EPA Lynn Bo Bo

nije sve bilo idilično

RODŽER FEDERER OTKRIO: "Bilo mi je žao Mirke, deca su plakala i govorila: 'PRESTANI!'"

U intervjuu pred Lejver kup, Rodžer Federer je opisao detaljnije kroz šta je sve prolazio u završnoj fazi karijere

Objavljeno:

Svi sa nestrpljenjem očekuju početak Lejver kupa, ne samo zato što će na njemu "Velika četvorka" nastupiti u istom timu već i zato što će to biti poslednji nastup na profesionalnim turnirima jednog od nih.

Rodžer Federer je najavio kraj karijere na Lejver kupu, a u intervjuu pred turnir je opisao detaljnije kroz šta je sve prolazio u završnoj fazi karijere, kao i koji mu je momenat bio najgori.

Rodžer Federer
foto: Alessia Pierdomenico/POOL

Osvrnuo se i na oproštajnu poruku kojom je označio kraj, koja je predočena u video od skoro pet minuta u kom se na divan način zahvalio svima koji su bili deo njegove veličanstvene 24-godišnje karijere.

- Nisam želeo da vidim neki svoj snimak za godinu dana, zato sam napisao pismo. Prošao sam kroz svaku reč milion puta, na kraju sam verovatno imao 25 verzija, dve nedelje sam razmišljao. Zadovoljan sam kako je ispalo.

Rodžer Federer, Mirka Federer
foto: EPA/Stringer

- Poslednjih nekoliko godina verovatno su bili teže Mirki nego meni. Nije uživala više da me gleda kako igram, uz sve povrede. Bilo mi ju je žao, tako da mislim da joj je ovo olakšanje. Kada je reč o deci, bili su tužni, troje od četvoro je plakalo. S druge strane, uvek su mi govorili: ’Prestani da igraš tenis, želimo na skijanje s tobom' - zaključio je 41-godišnji Švajcarac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.