"SEČA FAVORITA" U 1. KOLU JU ES OPENA: Ispale teniserke za koje su predviđali da bi mogle do titule!
Naomi Osaka, Foto: EPA/Justin Lane

to je ženski tenis

"SEČA FAVORITA" U 1. KOLU JU ES OPENA: Ispale teniserke za koje su predviđali da bi mogle do titule!

Ženski tenis uvek na Grend slemovima donose i velika iznenađenja

Objavljeno: 07:52h

Neslavno veče za Grend slem šampionke, pošto su čak četiri završile učešće posle prvog kola, među njima i prošlogodišnja šampionka Ema Radukanu.

Ona je poražena od Aliz Korne sa 6:3, 6:3, pa će tako US open dobiti novu šampionku.

Takođe, ispala je i ovogodišnja šampionka Vimbldona, Elena Ribakina, od koje je bolja bila 131. teniserka sveta Klara Burel.

Među šampionkama koje su završile su i Naomi Osaka, koju je savladala Danijel Kolins sa 7:6, 6:3, a takmičenje su završile i Sofija Kenin, bivša šampionka Australijan opena do koje je bila bolja Nemica Jule Nimajer sa 7:6, 6:4.

Prethodno su ispale i Venus Vilijams, koja je svakako na zalasku karijere, kao i Jelena Ostapenko, bivša šampionka Rolan Garosa.

Ženski tenis uvek na Grend slemovima donose i velika iznenađenja, a sudeći po prvom kolu i krahu velikog broja šampionki, ne bi bilo iznenađenje da i u Njujorku dobijemo novu Grend slem šampionku, kao što je to bilo prošle godine u Njujorku kada je Radukanu podigla pehar, kao i ove godine na Vimbldonu, gde je slavila Elena Ribakina, koje su ovde već na startu završile učešće.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.