UŽAS NAD UŽASIMA! Do kada će trajati Đokovićeva GOLGOTA?
Novak Đoković, Foto: Profimedia

SAMO JEDNA SVETLA TAČKA

UŽAS NAD UŽASIMA! Do kada će trajati Đokovićeva GOLGOTA?

Legendarni Mekinro ponovo na Đokovićevoj strani

Objavljeno: 21:42h

Legendarni Džon Mekinro se ponovoo svrnuo na to što Novaka Đokovića nećemo gledati na US Openu.

Slavni Amerikanac je analizirao tekuću sezonu srpskog tenisera, i pored osvajanja Vimbldona ju je nazvao: “užasom nad užasima”.

- Ne zaboravimo da je bio nevakcinisan prošle godine, tako da morate da mi objasnite zašto je bilo tako, a igrao je prošle sezone i kako sada, kada je i dalje nevakcinisan, ne može da igra. Kako god okrenete, to je smešno. I tužno. Tako je kako je. Lično, ja sam vakcinisan i primio sam i buster dozu. Da sam ja Novak, a nisam… Verovatno je i to razlog što je on osvojio 21 slem, a ja sedam. Zbog te njegove vere u sebe i da to u šta veruje je dobro za njega. Sa tim stanovištem ipak se odriče mnogo toga. Poštujem to, ali je nesrećna stvar. Ova godina mu je užas nad užasima. Bogu hvala pa je osvojio Vimbldon - istakao je Mekinro za Eurosport.

Mekinro i Đoković
Mekinro i Đokovićfoto: EPA/Lukas Coch

- Ove godine su ga deportovali iz Australije, donekle se oporavio na Rolan Garosu i onda je osvojio Vimbldon. I kažete, u redu, dođi na US Open, možda možeš da budeš opet broj jedan na svetu? Ali oni mu čak ne dozvoljavaju ni da igra. Ne mogu da verujem! Zar nije mogao da dobije izuzeće? Opet, dobio ga je u Australiji, pa su ga oterali. Možete li da zamislite šta bi bilo da je takav debakl bio i ovde? - zaključio je on.

Novaka u septembru očekuje dosta obaveza, takmičenje za Srbiju na kvalifikacionom turniru Dejvis kupa, potom Lejver kup i onda i turnir u Tel Avivu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.