AMERIKANCI PROVOCIRALI, MEDVEDEV IM ZAČEPIO USTA: Hajde da pričamo o Novaku! Da li TAJ zakon ima smisla?
Danil Medvedev/Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube/Video Eurosport, Profimedia

ćutimo, a?

AMERIKANCI PROVOCIRALI, MEDVEDEV IM ZAČEPIO USTA: Hajde da pričamo o Novaku! Da li TAJ zakon ima smisla?

Rus je na konferenciji za medije dobio pitanje da prokomentariše hapšenje američke košarkašice

Objavljeno:

Danil Medvedev je u prvom kolu Ju-Es opena savladao domaćeg takmičara Stefana Kozlova sa 3-0 u setovima.

Aktuelni šampion se malo mučio na početku, ali je na kraju lako završio posao.

- Prvi meč nikada nije lak. Stefan nema nijedan baš izuzetan udarac, ali je bllizu Top 100. Odličan je igrač, znam ga još iz juniorskih dana. Veoma sam srećan ishodom i pobedom - izjavio je Medvedev.

Rus je na konferenciji za medije dobio pitanje da prokomentariše hapšenje američke košarkašice Britni Grajner u njegovoj rodnoj zemlji. Ona je uhapšena i osuđena zbog posedovanja ulja od kanabisa.

Britni Grajner
foto: EPA/Yuri Kochetkov

Danil je u odgovoru prokomentarisao i situaciju Novaka Đokovića, koji po zakonu SAD-a nije mogao nevakcinisan da uđe u zemlju.

- Čuo sam za to, ali ne znam sve detalje. Sigurno da ta situacija nije laka, kao i uvek kad neko ide u zatvor. Ne može se baš porediti sa ostalim situacijama, mislim hajde da pričamo o Novaku. Znate da on nije mogao da uđe u zemlju iz kog već razloga, zbog različitog zakona. Možemo da kažemo: Da li taj zakon ima smisla? Amerikanci mogu da se vrate bez vakcine. Novak ne može da dođe i on ne želi da živi u Americi. On samo želi da odigra teniski turnir i da se vrati kući, u Srbiju – rekao je Medvedev i nastavio:

Danil Medvedev, Novak Đoković
foto: Profimedia

- To je u neku ruku isto. Ne znam tačnu situaciju, mislim da je ona imala marihuanu? Ne sećam se tačno, ali zakon je zakon. A ako nije istina da je to imala, onda ne znam, onda to nije dobro. Ne želim da kažem šta še to bilo i šta se desilo, tako da nemam više ništa da dodam.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.