SERENINO EMOTIVNO OPROŠTAJNO PISMO! Pisala ga nekoliko puta, a na kraju i suze pustila!
Serena Vilijams, Foto: EPA/JOE TOTH / AELTC HANDOUT

NIJE JOJ LAKO!

SERENINO EMOTIVNO OPROŠTAJNO PISMO! Pisala ga nekoliko puta, a na kraju i suze pustila!

Vilijamsova će se od sporta oprostiti u Njujorku

Objavljeno: 10:54h

Serena Vilijams priznala je da je plakala dok je pisala oproštajno pismo navijačima.

Legendarna Amerikanka je najavila da će na US Openu okončati fantastičnu karijeru.

- Nije bilo lako. Bila sam u Švajcarskoj, sedela sam u hotelu za stolom i pisala i brisala, a onda sam plakala, suze su mi tekle niz lice. Bilo je zaista teško. Mučila sam se s tim već neko vreme. Rekla sam da ću plakati, ali da niko ne treba da misli da sam tužna. Nisu to bile tužne suze - rekla je Serena i dodala:

1 / 3 Foto: EPA/Andy Rain

- Čudno je jer se tenisom bavim otkako znam za sebe, a sada imam 40 godina. Dakle, celo moje biće i ceo moj život je imao samo za jednu svrhu. Dakle, uzbudljivo je što to više neću raditi, zar ne? Zaista se radujem tome. Iskreno, jedva čekam da se jednog dana probudim i da ne brinem da li ću nastupiti na visokom nivou. I srećan sam zbog toga, ali to je takođe nešto što zapravo bukvalno nikada u životu nisam doživela.

Vilijamsova će se od sporta koji je promenila oprostiti u Njujorku.

- Biću veoma emotivna, to je sigurno. Kako da ne plačem? Nadam se da ću moći da ostvarim nekoliko pobeda, možda ću se onda osećati bolje. Svu podršku koju sam dobijala tokom godina, nisam mogla ni da sanjam, a sada je još veća. Zahvalan sam na svakom trenutku - dodala je legendarna teniserka. Amerikanka karijeru završava sa 40 godina, kao 23-struka grend slem šampionka i sa 319 sedmica provedenih na prvom mestu WTA liste.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.