NOVAKOMRZAC UDARIO ISPOD POJASA - NAJJAČE DO SADA: Đoković VARA ljude, prodaje SR*NJA I ZABLUDE!
Ben Rotenberg i Novak Đoković, Foto: youtube/ATP Tour, Epa/Neil Hall

šta je ovom čovekU?

NOVAKOMRZAC UDARIO ISPOD POJASA - NAJJAČE DO SADA: Đoković VARA ljude, prodaje SR*NJA I ZABLUDE!

Kako to obično biva uoči svakog grend slema, Novak Đoković je ponovo u centru dešavanja.

Objavljeno: 09:44h

Da li će srpski teniser moći da igra na Ju-Es openu, s obzirom na to da nije vakcinisan, nagađa se već nedeljama. U moru priča o Novaku oglasio se Ben Rotenberg, popularni američki novinar koji često kritikuje srpskog tenisera, i koji nosi titulu "Novakomrzac broj 1".

SPREMA SE REVOLUCIJA ZBOG ĐOKOVIĆA! Teniseri DIGLI glas, dva dobro poznata imena PREDVODE! (FOTO)

Američki novinar je stekao "popularnost" jer redovno i na neverovatne načine pokušava da okalja ugled Novaka Đokovića. Na svom Tviter profilu raspravljao je o ljudima koji plaćaju gostovanje u podkastovima, a onda je iz vedra neba ispalio na Noleta.

1 / 9 Foto: Printscreen/youtube/ATP Tour

Rotenberg se prisetio maj 2020. kada je Novak razgovarao sa Červinom Džafarijem preko društvenih mreža. Červin je govorio o promeni molekularne strukture vode i preporučio zmijsko ulje koje sam pravi.

KAKAV CAR - EKVADORAC DAO BEBI IME PO ĐOKOVIĆU: Dobrodošao na svet, Novače Fernandesu! (FOTO)

Ozbiljne optužbe „ Govorim o Červinu Džafarijehu, prodavcu zmijskog ulja koji je koristio platformu Novaka Đokovića za prodaju široke lepeze skupih usr*nih proizvoda (+ druge apsolutno zabludne gluposti) tokom vrhunca pandemije 2020.

On je praktično optužio najboljeg tenisera u istoriji da vara ljude širom sveta i prima mito. Ističe da je Đoković svoj kanal prilagodio Červinu, koji je prodavao „magični napitak”.

Naravno, njegove optužbe su neosnovane, a Đoković se verovatno neće ni osvrnuti na svoje reči. Ali njegov pohod protiv srpskog tenisera očigledno će se nastaviti...

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.