STRAŠNO: Olga Danilović otkrila kakve je BOLESNE poruke primila! (FOTO)
Olga Danilović, Foto: Profimedia

nenormalno

STRAŠNO: Olga Danilović otkrila kakve je BOLESNE poruke primila! (FOTO)

Ćerka Predraga Saše Danilovića je na svom Instagram profilu okačila jedan skrinšot sa slikama koje je dobila od korisnika koji ju je najoštrije izvređao

Objavljeno:

Mlada srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Jašiju u Rumuniji, pošto je od nje bila bolja Maja Čvalinska iz Poljske sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4. Ipak, sam poraz nije najgora stvar koja se desila našoj teniserki.

Naime, Olga je pretrpela poraz iako je bila favorit u ovom meču, što je očigledno probudilo nemir kod određenog broja srpske populacije, koja je zasula njen profil na Instagramu sa gnusnim uvredama, ali i brojnim psovkama.

Olga Danilović
foto: instargam/danilovicolga

Olga, devojka rođena 2001. godine, nije mogla da izdrži takakv pritisak i odlučila je da pokaže svetu šta ju je zadesilo pošto je izgubila jedan od mečeva.

Ćerka Predraga Saše Danilovića je na svom Instagram profilu okačila jedan skrinšot sa slikama koje je dobila od korisnika "Luka", gde ju je on najoštrije izvređao.

Olga Danilović
foto: Printscreen/Instagram/danilovicolga

Razlozi zbog kojih je korisnik Instagrama slao ovakve poruke nisu baš najjasniji, ali je zanimljivo da je svaki put to uradio kada je naša teniserka poražena u svojim mečevima.

Neuspeli tiket, kladionica ili ko zna, šta god - nema opravdanja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.